Članek
Priseljenca zlorabila 7-letno deklico in 31-letno žensko
Objavljeno Sep 19, 2015

V Dresdnu je prosilec za azil posilil 31-letno žensko, v Chemnitzu pa je afriški priseljenec zlorabil 7-letno deklico. Kot poroča Radio Dresden, so aretirali 31-letnega Maročana, ki je v četrtek pri mostu Nossener posilil 31-letno domačinko.

Nemka se je iz ulice Zwickauer vzpenjala po stopnicah na most, ko ji je pot prekrižal Maročan in ji zagrozil s kosom stekla. Odvlekel jo je v bližnje grmovje in brutalno posilil. Spomnimo. Dresden je mesto, kjer je prišlo do največjih protimigrantskih demonstracij v Nemčiji. Domačini se bojijo zločinov, kot je bilo zadnje posilstvo.

Še nagnusnejši zločin je zagrešil Afričan, ki ga policija še išče. V parku v nemškem Chemnitzu se je skupaj s svojo materjo na kolesu vozila 7-letna deklica. Trenutek je bil dovolj, da je izginila materi izpred oči. Kasneje je deklica policiji povedala, da jo je neznanec prestregel, dal roko na usta in jo odvlekel v grmovje, kjer jo je zlorabil, se na lokalno televizijo sklicuje Clash Daily. Po opisu gre za temnopoltega afriškega priseljenca.