Članek
Migranti streljajo na domačine, ropajo in preprodajajo drogo, muslimani vodijo tolpe
Objavljeno Oct 13, 2015

V Stuttgartu, Berlinu in Dresdnu policija komaj še obvladuje zadeve. Zapori so polni migrantov, ki ropajo, kradejo in preprodajajo drogo, pišejo nemški mediji. V Veliki Britaniji je vse skupaj še nevarnejše, saj so migranti oboroženi. Pred dnevi so streljali na kmeta, ki sta se vračala s polja.

V Dresdnu so migranti iz Tunisa in Maroka povsem zavzeli znan trg Wiener Platz, ki je ob glavni železniški postajo, poroča nemški Bild. Tam preprodajajo drogo in s prosjačenjem nadlegujejo mimoidoče. Do zdaj so bile policijske racije neučinkovite. Ko aretirajo eno migrantsko bando, takoj pride druga.

Podobno je v Stuttgartu, samo da so tam mesto preprodajalcev drog zavzeli Gambijci, ki so za Sirijci in Srbi tretji po številčnosti, poroča Stuttgarter Nachrichten. Istočasno so se migrantske tolpe iz Severne Afrike specializirale za kraje in prosjačenje. Meščani nimajo več miru, mesta zaradi roja namišljenih beguncev skoraj ne prepoznajo več, eden od štirih migrantov je bil v Stuttgartu že obtožen za krajo. Policija ugotavlja, da sledi za zločini vodijo neposredno v begunske centre.

Nemški Bild je objavil zaupno poročilo o razmerah v Berlinu, ki razkriva, da je deset arabskih oziroma muslimanskih družin prevzelo vodenje berlinskega kriminalnega podzemlja. Vodijo preprodajo drog, ropajo banke in kradejo po trgovinah, medsebojne spore brutalno rešujejo med seboj. Če se vmeša nemška država, klani podkupujejo in grozijo pričam. Nemški Der Tagesspiegel piše, da 80 odstotkov zločinov v Berlinu zagrešijo tujci.

Beri dalje...