Članek
Nove prevare migrantov, muslimani nasprotujejo praznovanju Sv. Martina, nizke kazni za migrantske po
Objavljeno Nov 10, 2015

Hit med migranti so ponarejena pisma talibanov – Da ne bi bili muslimani užaljeni, se praznik »Svetega Martina« spreminja v »Festival svetlobe« - Levičarji želijo trg, ki je poimenovan po skladatelju Richardu Wagnerju, preimenovati v Trg dobrodošlice beguncem – Nizke kazni za zverinske migrante, ki posiljujejo po Skandinaviji

Najnovejša migrantsko-muslimanska prevara so ponarejena pisma. Nemški Bild, ki je prevaro razkril, piše, da je mogoče za 1.000 evrov kupiti pisma z žigom afganistanskih talibanov in njihovim podpisom, v njih pa je navedeno, da je zoper tega in tega razglašena Fatva. Taka pisma naj bi bila dokaz, da so migranti v Afganistanu res preganjani in jim grozi smrt, če bi jih deportirali nazaj.

Pismo, ki ga je objavil Bild, je naslovljeno na njihovega novinarja, piše pa: »Ti, Paul Ronzheimer, delaš kot vohun in suženj mednarodnih sil. (…) Vojska in pravni svet je sklenil, da te bodo ubili. (…) Tvoje dejavnosti ne morejo biti oproščene.« Kot poroča Bild, se je pojavilo že na stotine takih pisem, migranti pa jih nemškim oblastem dajejo skupaj s prošnjo za azil. Gre za lažne grožnje s smrtjo, da bi Nemce prepričali, da so v resnici žrtve in da si azil tudi zaslužijo. Pisma so se v velikih količinah pojavila takoj po tistem, ko je Nemčija sklenila, da bo deportirala Afganistance.

Nemški Focus poroča, da so odkrili toliko ponarejenih sirskih potnih listov, da bodo preverili tudi potne liste tistih Sircev, kjer ni očitnih znakov ponarejanja. Novinarji so objavili pismo nemškega veleposlaništva iz Bejruta, ki opozarja nemško vlado, naj bo pozorna, saj so ponaredki potnih listov, osebnih izkaznic in diplom narejeni na originalnih podlagah. Do teh se dokopljejo kriminalne združbe, ki jih nato prodajo migrantom, ti pa čez noč lahko postanejo inženirji, astronomi, zdravniki, bankirji, atomski fiziki oziroma vse, kar si poželijo. Veleposlaništvo še posebej opozarja, naj vseeno preverjajo dokumente ter identiteto in izobrazbo oseb, ki jih imajo, čeprav se izkaže, da so podlage za dokumente originalne.

Medtem ponekod levičarski aktivisti delajo vse, da bi ugodili muslimanom. Kot poroča Welt, so se nekatere šole v Düsseldorfu odločile, da bodo »Dan svetega Martina«, ki ga v krščanski Evropi in civiliziranem svetu praznujemo 11. novembra, spremenile v nekakšen multikulturni dogodek z generičnim imenom »Festival svetlobe«, izključno zato, da ne bi žalili muslimane. Seveda so se nekateri uprli, češ muslimani v Evropi res ne bodo narekovali, kako naj krščanska Evropa živi. Temu so se uprle celo nekatere normalne muslimanske organizacije.

V Leipzigu so, kakopak, levičarji predlagali, da bi trg, ki je poimenovan po slavnem skladatelju Richardu Wagnerju preimenovali v Trg dobrodošlice beguncem, ker bi tako pokazali, kako so kozmopolitanski in strpni. »To je simbol nove kulture dobrodošlice v Leipzigu,« je dejala Christin Melcher, ljubiteljica migrantov in predstavnica mesta iz vrst Zelenih, medtem pa je član mestnega sveta Norman Volger priznal, da so se za pobudo o preimenovanju odločili, da bi kljubovali tistim Nemcem, ki nasprotujejo množičnim migracijam. Proti nameravani spremembi imena so že protestirala številna mednarodna Wagnerjeva združenja.

Skandinavska sodišča pa še naprej izrekajo smešno nizke kazni za posilstva, ki jih zagrešijo migranti. Na Norveškem je bila trojica muslimanskih Afričanov za brutalno večurno skupinsko posilstvo 14-letnice, poroča portal Frieord, sicer spoznana za krive, toda kazni so sramotne: Bile Mohamed Elmi, rojen 1996, je dobil 344 dni družbenokoristnega dela; Abdirizak Nur Ali, rojen 1993, je bil obsojen na deset mesecev, vendar bo odsedel samo osem, ker je krivdo priznal; Mohamed Abdirisak Mohamed je bil obsojen na 17 mesecev zapora.

Beri dalje...