Članek
Pri migrantih našli večje število nožev, trdi vir
Objavljeno Nov 17, 2015

Slovenska policija je pri ilegalnih migrantih, ki jih je v drugem valu v Slovenijo vstopilo že več kot 220.000, našla »nože različnih oblik in velikosti« (fotografija je simbolična). Tako se je glasila informacija, ki smo jo dobili v uredništvo iz neuradnega, a zanesljivega vira. Včeraj smo vprašanja naslovili tudi na policijo, a odgovore še čakamo. Medtem je že uradno potrjeno, da migranti s seboj nosijo fotografije zločinca Osame bin Ladna.

Vir revije Reporter je dejal, da so policisti pri več ilegalnih migrantih našli nože, ki so bili različnih oblik in velikosti. Informacije, da so migrantom zaplenili hladno orožje, javnosti policija do zdaj ni posredovala.

Na policijo smo že včeraj naslovili vprašanja, koliko nožev so našli, ali jih lahko pridemo fotografirati in kako je policija ukrepala proti tistim, pri katerih je našla to orožje. Odgovore še čakamo.

Novinar Tomica Šuljić pa v današnjih Slovenskih novicah piše o prostovoljcu, ki je med odpadki našel fotoaparat in dve spominske kartice. Ko jih je pregledal, kaj je na njih shranjeno, se je zgrozil. Očitno je šlo za oboževalca zločinca in terorista Osamo bin Ladna, saj je našel njegovo fotografijo.