Članek
Muslimanski migranti po Evropi nadaljujejo s posiljevanji
Objavljeno Nov 29, 2015

V sredo je policija v finskem mestu Turku aretirala 19-letnega muslimana, sicer prosilca za azil, ki je dan prej zverinsko posilil 14-letno deklico iz kraja Raisio, ki leži severozahodno od Turkuja. Zaradi politične korektnosti oblasti sprva niso hotele izdati identitete posiljevalca, vendar so ime izbrskali finski neodvisni mediji.

Posilstvo deklice je bilo tretje posilstvo, ki so ga zagrešili v tednu dni migranti v tem delu Finske. Ljudje so vse bolj prestrašeni in ogorčeni, Finska pa utegne iti po poti Švedske, kamor so muslimanski migranti prinesli „kulturo posilstev“, tako da je Švedska, ki je bila nekoč ena najbolj varnih evropskih držav z nizko stopnjo kriminala, danes država z najvišjo stopnjo posilstev na 100.000 prebivalcev. Zadnji posiljevalec je sicer na Finsko prišel pred letom dni in zaprosil za azil, je poročal portal YLE.

Na Švedskem pa nič novega. Poskusi posilstev in posilstva, ki jih zagrešijo muslimani, se vrstijo dobesedno iz dneva v dan. V azilnem centru Nora zahodno od glavnega mesta Stocholm je skupina tridesetih muslimanov v imenu Alaha skušala posiliti žensko in ubiti njenega sina. In kaj je ženska naredila? V azilnem centru je prebivala brez moža, kar je v nasprotju s šeriatskim pravom oziroma Koranom. Zanjo je posilstvo primerna kazen, za sina pa smrt. O dogodku je poročal portal Allehanda News.

Beri dalje...