Članek
Jezni Finci za ulicah: Zaustavite muslimanske posiljevalce!
Objavljeno Nov 30, 2015

Finci so na nogah - Po treh brutalnih posilstvih, ki so jih migranti zagrešili v samo nekaj dneh, so bile na Finskem konec tedna množične demonstracije, naperjene proti muslimanskim posiljevalcem - Demonstranti so zahtevali stroge kazni za posiljevalce - Upor Fincev je bil tako silovit, da se je sestala celo finska vlada in napovedala ukrepe.

V Reporterju smo poročali, da je v sredo je policija v finskem mestu Turku aretirala 19-letnega muslimana, sicer prosilca za azil, ki je dan prej zverinsko posilil 14-letno deklico iz kraja Raisio, ki leži severozahodno od Turkuja. Ko pa se je izvedelo še za posilstvo 17-letnega muslimana iz Afganistana, ki je v mestecu Kempele (osrednja Finska) zverinsko posilil prav tako 14-letnico dekle, je bilo Fincem dovolj. Zločinec je svojo gnusno dejanje izvršil samo 11 dni po tistem, ko je bil sprejet v azilni dom.

Protestniki so zahtevali, da se storilci kaznujejo in po prestani kazni izženejo. Skrb vzbujajoče pa je, da imajo po mednarodno veljavnih predpisih tudi storilci najhujših kaznivih dejanj, med katerimi je posilstvo otroka zagotovo eno najbolj sprevrženih, pravico do azila. Finci se zdaj bojijo, da ne bi Finska postala nova Švedska. V to skandinavsko državo so namreč muslimani prinesli »kulturo posilstev«, tako da so Švedi danes v samem vrhu po številu posilstev na 100.000 prebivalcev.

Beri dalje...