kamini Eximma d.o.o. Ljubljana

Eximma inženiring d.o.o.
Dunajska cesta 305
1231 Ljubljana - Črnuče

telefon: 01 / 56 16 912
faks: 01 / 56 16 912
gsm: 041 369 899
e-mail: info@eximma.si

Prijatelji (7)
Alenka Zagorc
Maskote.si
Testni Url
Branko Gaber

Na tem zidu še ni objav.

O zidu:

Tip zidu: Podjetje

Kreiran: 14.02.2013 10:15 (Feb 14, 2013)

Davčna: SI22774114

Telefon: 01 56 16 912

GSM: 041 369 899

Mesto: 1231 Ljubljana - Črnuče

Naslov: Dunajska cesta 305

Spletna stran: http://www.eximma.si

Kontaktno ime: kamini Eximma d.o.o. Ljubljana

Ni dodatnega opisa

Oglasi

Vsi oglasi tega podjetja

vrsta kurišča: toplozračno dimenzije: 360° x 56 cm nazivna moč: 7 kw izkoristek: 75,1% premer dimnika: ø 30 cm dovod zraka: ø 20 cm direkten priklop zraka: da konvekcijska komora: / dvižno odpiranje vrat: da možnost ventilatorja: ne        nudimo vam preko 50 vrst različnih kaminskih vložkov priznanih evropskih proizvajalcev: ruegg, piazzetta, mcz in montegrappa.  ti z visoko tehnologijo in dizajnom zadovoljujejo želje najzahtevnejših kupcev. vsi zaprti kamini, ki jih ponujamo, predstavljajo alternativni vir ogrevanja stanovanja, saj lahko z njimi ogrevate glavni prostor kot tudi sosednje prostore z naravnim kroženjem toplega zraka ali s prisiljenim kroženjem toplega zraka s pomočjo ventilatorskega sistema. vredno je poudariti da vam ponujamo odličen patentiran ventilatorski sistem multifuoco, italijanskega proizvajalca piazzetta, ki omogoča izpih toplega zraka pri tleh in enakomernejšo in naravnejšo porazdelitev toplote v različnih prostorih. izbirate lahko med različnimi oblikami ter velikostmi kaminskih vložkov, s stranskim ali dvižnim odpiranjem vratic.  ogrevalna moč toplozračnih in akumulacijskih zaprtih kaminov je med 7 in 17 kw, njihovi izkoristki pa cca. 75%, kar omogoča ogrevanje do 250 m3 velikih prostorov.  vsi kaminski vložki v naši ponudbi izpolnjujejo zahteve po varovanju okolja, kakovosti, optimalnem izgorevanju in oddajanju maksimalne toplote ob minimalni porabi kuriva. za to jamčijo redni strokovni pregledi med posameznimi fazami izdelave, ki so poleg samih procesov izdelave, v skladu s standardom din 18895.  

Kategorija: Kamini in kaminske peči

Cena: Pokličite za ceno

vrsta kurišča: toplozračno dimenzije: 78 x 58 cm nazivna moč: 11 kw izkoristek: 80,2% premer dimnika: ø 25 cm dovod zraka: ø 15 cm direkten priklop zraka: da konvekcijska komora: da dvižno odpiranje vrat: da možnost ventilatorja: da           nudimo vam preko 50 vrst različnih kaminskih vložkov priznanih evropskih proizvajalcev: ruegg, piazzetta, mcz in montegrappa.  ti z visoko tehnologijo in dizajnom zadovoljujejo želje najzahtevnejših kupcev. vsi zaprti kamini, ki jih ponujamo, predstavljajo alternativni vir ogrevanja stanovanja, saj lahko z njimi ogrevate glavni prostor kot tudi sosednje prostore z naravnim kroženjem toplega zraka ali s prisiljenim kroženjem toplega zraka s pomočjo ventilatorskega sistema. vredno je poudariti da vam ponujamo odličen patentiran ventilatorski sistem multifuoco, italijanskega proizvajalca piazzetta, ki omogoča izpih toplega zraka pri tleh in enakomernejšo in naravnejšo porazdelitev toplote v različnih prostorih. izbirate lahko med različnimi oblikami ter velikostmi kaminskih vložkov, s stranskim ali dvižnim odpiranjem vratic.  ogrevalna moč toplozračnih in akumulacijskih zaprtih kaminov je med 7 in 17 kw, njihovi izkoristki pa cca. 75%, kar omogoča ogrevanje do 250 m3 velikih prostorov.  vsi kaminski vložki v naši ponudbi izpolnjujejo zahteve po varovanju okolja, kakovosti, optimalnem izgorevanju in oddajanju maksimalne toplote ob minimalni porabi kuriva. za to jamčijo redni strokovni pregledi med posameznimi fazami izdelave, ki so poleg samih procesov izdelave, v skladu s standardom din 18895.  

Kategorija: Kamini in kaminske peči

Cena: Pokličite za ceno

vrsta kurišča: akumulacijsko dimenzije: 70,5 x 51 / 70,5 x 57 / 68,5 x 57 cm nazivna moč: 9 kw izkoristek: 80% premer dimnika: ø 20 cm dovod zraka: ø 12,5 cm direkten priklop zraka: da konvekcijska komora: ne dvižno odpiranje vrat: da možnost ventilatorja: ne                 nudimo vam preko 50 vrst različnih kaminskih vložkov priznanih evropskih proizvajalcev: ruegg, piazzetta, mcz in montegrappa.  ti z visoko tehnologijo in dizajnom zadovoljujejo želje najzahtevnejših kupcev. vsi zaprti kamini, ki jih ponujamo, predstavljajo alternativni vir ogrevanja stanovanja, saj lahko z njimi ogrevate glavni prostor kot tudi sosednje prostore z naravnim kroženjem toplega zraka ali s prisiljenim kroženjem toplega zraka s pomočjo ventilatorskega sistema. vredno je poudariti da vam ponujamo odličen patentiran ventilatorski sistem multifuoco, italijanskega proizvajalca piazzetta, ki omogoča izpih toplega zraka pri tleh in enakomernejšo in naravnejšo porazdelitev toplote v različnih prostorih. izbirate lahko med različnimi oblikami ter velikostmi kaminskih vložkov, s stranskim ali dvižnim odpiranjem vratic.  ogrevalna moč toplozračnih in akumulacijskih zaprtih kaminov je med 7 in 17 kw, njihovi izkoristki pa cca. 75%, kar omogoča ogrevanje do 250 m3 velikih prostorov.  vsi kaminski vložki v naši ponudbi izpolnjujejo zahteve po varovanju okolja, kakovosti, optimalnem izgorevanju in oddajanju maksimalne toplote ob minimalni porabi kuriva. za to jamčijo redni strokovni pregledi med posameznimi fazami izdelave, ki so poleg samih procesov izdelave, v skladu s standardom din 18895.  

Kategorija: Kamini in kaminske peči

Cena: Pokličite za ceno

vrsta kurišča: toplozračno dimenzije: 79/56 x 57 / 113/39 x 50 cm nazivna moč: 10 kw izkoristek: 78,4% premer dimnika: ø 25 cm dovod zraka: ø 15 cm direkten priklop zraka: da konvekcijska komora: da dvižno odpiranje vrat: da možnost ventilatorja: da               nudimo vam preko 50 vrst različnih kaminskih vložkov priznanih evropskih proizvajalcev: ruegg, piazzetta, mcz in montegrappa.  ti z visoko tehnologijo in dizajnom zadovoljujejo želje najzahtevnejših kupcev. vsi zaprti kamini, ki jih ponujamo, predstavljajo alternativni vir ogrevanja stanovanja, saj lahko z njimi ogrevate glavni prostor kot tudi sosednje prostore z naravnim kroženjem toplega zraka ali s prisiljenim kroženjem toplega zraka s pomočjo ventilatorskega sistema. vredno je poudariti da vam ponujamo odličen patentiran ventilatorski sistem multifuoco, italijanskega proizvajalca piazzetta, ki omogoča izpih toplega zraka pri tleh in enakomernejšo in naravnejšo porazdelitev toplote v različnih prostorih. izbirate lahko med različnimi oblikami ter velikostmi kaminskih vložkov, s stranskim ali dvižnim odpiranjem vratic.  ogrevalna moč toplozračnih in akumulacijskih zaprtih kaminov je med 7 in 17 kw, njihovi izkoristki pa cca. 75%, kar omogoča ogrevanje do 250 m3 velikih prostorov.  vsi kaminski vložki v naši ponudbi izpolnjujejo zahteve po varovanju okolja, kakovosti, optimalnem izgorevanju in oddajanju maksimalne toplote ob minimalni porabi kuriva. za to jamčijo redni strokovni pregledi med posameznimi fazami izdelave, ki so poleg samih procesov izdelave, v skladu s standardom din 18895.  

Kategorija: Kamini in kaminske peči

Cena: Pokličite za ceno

Kategorija: Kamini in kaminske peči

Cena: Pokličite za ceno

vrsta kurišča: toplozračno dimenzije: 60/76 x 57 / 80/55 x 57 cm nazivna moč: 11 kw izkoristek: 78,9% premer dimnika: ø 30 cm dovod zraka: ø 15 cm direkten priklop zraka: da konvekcijska komora: da dvižno odpiranje vrat: da možnost ventilatorja: da            nudimo vam preko 50 vrst različnih kaminskih vložkov priznanih evropskih proizvajalcev: ruegg, piazzetta, mcz in montegrappa.  ti z visoko tehnologijo in dizajnom zadovoljujejo želje najzahtevnejših kupcev. vsi zaprti kamini, ki jih ponujamo, predstavljajo alternativni vir ogrevanja stanovanja, saj lahko z njimi ogrevate glavni prostor kot tudi sosednje prostore z naravnim kroženjem toplega zraka ali s prisiljenim kroženjem toplega zraka s pomočjo ventilatorskega sistema. vredno je poudariti da vam ponujamo odličen patentiran ventilatorski sistem multifuoco, italijanskega proizvajalca piazzetta, ki omogoča izpih toplega zraka pri tleh in enakomernejšo in naravnejšo porazdelitev toplote v različnih prostorih. izbirate lahko med različnimi oblikami ter velikostmi kaminskih vložkov, s stranskim ali dvižnim odpiranjem vratic.  ogrevalna moč toplozračnih in akumulacijskih zaprtih kaminov je med 7 in 17 kw, njihovi izkoristki pa cca. 75%, kar omogoča ogrevanje do 250 m3 velikih prostorov.  vsi kaminski vložki v naši ponudbi izpolnjujejo zahteve po varovanju okolja, kakovosti, optimalnem izgorevanju in oddajanju maksimalne toplote ob minimalni porabi kuriva. za to jamčijo redni strokovni pregledi med posameznimi fazami izdelave, ki so poleg samih procesov izdelave, v skladu s standardom din 18895.  

Kategorija: Kamini in kaminske peči

Cena: Pokličite za ceno

vrsta kurišča: toplozračno dimenzije: 94 x 57 cm nazivna moč: 10 kw izkoristek: 78% premer dimnika: ø 25 cm dovod zraka: ø 15 cm direkten priklop zraka: da konvekcijska komora: da dvižno odpiranje vrat: da možnost ventilatorja: da              nudimo vam preko 50 vrst različnih kaminskih vložkov priznanih evropskih proizvajalcev: ruegg, piazzetta, mcz in montegrappa.  ti z visoko tehnologijo in dizajnom zadovoljujejo želje najzahtevnejših kupcev. vsi zaprti kamini, ki jih ponujamo, predstavljajo alternativni vir ogrevanja stanovanja, saj lahko z njimi ogrevate glavni prostor kot tudi sosednje prostore z naravnim kroženjem toplega zraka ali s prisiljenim kroženjem toplega zraka s pomočjo ventilatorskega sistema. vredno je poudariti da vam ponujamo odličen patentiran ventilatorski sistem multifuoco, italijanskega proizvajalca piazzetta, ki omogoča izpih toplega zraka pri tleh in enakomernejšo in naravnejšo porazdelitev toplote v različnih prostorih. izbirate lahko med različnimi oblikami ter velikostmi kaminskih vložkov, s stranskim ali dvižnim odpiranjem vratic.  ogrevalna moč toplozračnih in akumulacijskih zaprtih kaminov je med 7 in 17 kw, njihovi izkoristki pa cca. 75%, kar omogoča ogrevanje do 250 m3 velikih prostorov.  vsi kaminski vložki v naši ponudbi izpolnjujejo zahteve po varovanju okolja, kakovosti, optimalnem izgorevanju in oddajanju maksimalne toplote ob minimalni porabi kuriva. za to jamčijo redni strokovni pregledi med posameznimi fazami izdelave, ki so poleg samih procesov izdelave, v skladu s standardom din 18895.  

Kategorija: Kamini in kaminske peči

Cena: Pokličite za ceno

vrsta kurišča: toplozračno dimenzije: 77 x 51 cm nazivna moč: 9 kw izkoristek: 78% premer dimnika: ø 20 cm dovod zraka: ø 15 cm direkten priklop zraka: da konvekcijska komora: da dvižno odpiranje vrat: da možnost ventilatorja: da             nudimo vam preko 50 vrst različnih kaminskih vložkov priznanih evropskih proizvajalcev: ruegg, piazzetta, mcz in montegrappa.  ti z visoko tehnologijo in dizajnom zadovoljujejo želje najzahtevnejših kupcev. vsi zaprti kamini, ki jih ponujamo, predstavljajo alternativni vir ogrevanja stanovanja, saj lahko z njimi ogrevate glavni prostor kot tudi sosednje prostore z naravnim kroženjem toplega zraka ali s prisiljenim kroženjem toplega zraka s pomočjo ventilatorskega sistema. vredno je poudariti da vam ponujamo odličen patentiran ventilatorski sistem multifuoco, italijanskega proizvajalca piazzetta, ki omogoča izpih toplega zraka pri tleh in enakomernejšo in naravnejšo porazdelitev toplote v različnih prostorih. izbirate lahko med različnimi oblikami ter velikostmi kaminskih vložkov, s stranskim ali dvižnim odpiranjem vratic.  ogrevalna moč toplozračnih in akumulacijskih zaprtih kaminov je med 7 in 17 kw, njihovi izkoristki pa cca. 75%, kar omogoča ogrevanje do 250 m3 velikih prostorov.  vsi kaminski vložki v naši ponudbi izpolnjujejo zahteve po varovanju okolja, kakovosti, optimalnem izgorevanju in oddajanju maksimalne toplote ob minimalni porabi kuriva. za to jamčijo redni strokovni pregledi med posameznimi fazami izdelave, ki so poleg samih procesov izdelave, v skladu s standardom din 18895.  

Kategorija: Kamini in kaminske peči

Cena: Pokličite za ceno

vrsta kurišča: toplozračno dimenzije: 94 x 66 / 115 x 66 / 115 x 50 cm nazivna moč: 11 kw izkoristek: 80,2% premer dimnika: ø 30 cm dovod zraka: ø 15 cm direkten priklop zraka: da konvekcijska komora: da dvižno odpiranje vrat: da možnost ventilatorja: da     nudimo vam preko 50 vrst različnih kaminskih vložkov priznanih evropskih proizvajalcev: ruegg, piazzetta, mcz in montegrappa.  ti z visoko tehnologijo in dizajnom zadovoljujejo želje najzahtevnejših kupcev. vsi zaprti kamini, ki jih ponujamo, predstavljajo alternativni vir ogrevanja stanovanja, saj lahko z njimi ogrevate glavni prostor kot tudi sosednje prostore z naravnim kroženjem toplega zraka ali s prisiljenim kroženjem toplega zraka s pomočjo ventilatorskega sistema. vredno je poudariti da vam ponujamo odličen patentiran ventilatorski sistem multifuoco, italijanskega proizvajalca piazzetta, ki omogoča izpih toplega zraka pri tleh in enakomernejšo in naravnejšo porazdelitev toplote v različnih prostorih. izbirate lahko med različnimi oblikami ter velikostmi kaminskih vložkov, s stranskim ali dvižnim odpiranjem vratic.  ogrevalna moč toplozračnih in akumulacijskih zaprtih kaminov je med 7 in 17 kw, njihovi izkoristki pa cca. 75%, kar omogoča ogrevanje do 250 m3 velikih prostorov.  vsi kaminski vložki v naši ponudbi izpolnjujejo zahteve po varovanju okolja, kakovosti, optimalnem izgorevanju in oddajanju maksimalne toplote ob minimalni porabi kuriva. za to jamčijo redni strokovni pregledi med posameznimi fazami izdelave, ki so poleg samih procesov izdelave, v skladu s standardom din 18895.  

Kategorija: Kamini in kaminske peči

Cena: Pokličite za ceno

vrsta kurišča: akumulacijsko dimenzije: 49,6/49,6 x 51 / 49,6/49,6 x 57 / 68,9/49,6 x 51 cm nazivna moč: 7 kw izkoristek: 78,3% premer dimnika: ø 20 cm dovod zraka: ø 12,5 cm direkten priklop zraka: da konvekcijska komora: ne dvižno odpiranje vrat: da možnost ventilatorja: ne                 nudimo vam preko 50 vrst različnih kaminskih vložkov priznanih evropskih proizvajalcev: ruegg, piazzetta, mcz in montegrappa.  ti z visoko tehnologijo in dizajnom zadovoljujejo želje najzahtevnejših kupcev. vsi zaprti kamini, ki jih ponujamo, predstavljajo alternativni vir ogrevanja stanovanja, saj lahko z njimi ogrevate glavni prostor kot tudi sosednje prostore z naravnim kroženjem toplega zraka ali s prisiljenim kroženjem toplega zraka s pomočjo ventilatorskega sistema. vredno je poudariti da vam ponujamo odličen patentiran ventilatorski sistem multifuoco, italijanskega proizvajalca piazzetta, ki omogoča izpih toplega zraka pri tleh in enakomernejšo in naravnejšo porazdelitev toplote v različnih prostorih. izbirate lahko med različnimi oblikami ter velikostmi kaminskih vložkov, s stranskim ali dvižnim odpiranjem vratic.  ogrevalna moč toplozračnih in akumulacijskih zaprtih kaminov je med 7 in 17 kw, njihovi izkoristki pa cca. 75%, kar omogoča ogrevanje do 250 m3 velikih prostorov.  vsi kaminski vložki v naši ponudbi izpolnjujejo zahteve po varovanju okolja, kakovosti, optimalnem izgorevanju in oddajanju maksimalne toplote ob minimalni porabi kuriva. za to jamčijo redni strokovni pregledi med posameznimi fazami izdelave, ki so poleg samih procesov izdelave, v skladu s standardom din 18895.  

Kategorija: Kamini in kaminske peči

Cena: Pokličite za ceno

  vrsta kurišča: akumulacijsko dimenzije: 80,5 x 51 / 80,5 x 57 / 78,5 x 57 cm nazivna moč: 9 kw izkoristek: 81,3% premer dimnika: ø 20 cm dovod zraka: ø 12,5 cm direkten priklop zraka: da konvekcijska komora: ne dvižno odpiranje vrat: da možnost ventilatorja: ne                 nudimo vam preko 50 vrst različnih kaminskih vložkov priznanih evropskih proizvajalcev: ruegg, piazzetta, mcz in montegrappa.  ti z visoko tehnologijo in dizajnom zadovoljujejo želje najzahtevnejših kupcev. vsi zaprti kamini, ki jih ponujamo, predstavljajo alternativni vir ogrevanja stanovanja, saj lahko z njimi ogrevate glavni prostor kot tudi sosednje prostore z naravnim kroženjem toplega zraka ali s prisiljenim kroženjem toplega zraka s pomočjo ventilatorskega sistema. vredno je poudariti da vam ponujamo odličen patentiran ventilatorski sistem multifuoco, italijanskega proizvajalca piazzetta, ki omogoča izpih toplega zraka pri tleh in enakomernejšo in naravnejšo porazdelitev toplote v različnih prostorih. izbirate lahko med različnimi oblikami ter velikostmi kaminskih vložkov, s stranskim ali dvižnim odpiranjem vratic.  ogrevalna moč toplozračnih in akumulacijskih zaprtih kaminov je med 7 in 17 kw, njihovi izkoristki pa cca. 75%, kar omogoča ogrevanje do 250 m3 velikih prostorov.  vsi kaminski vložki v naši ponudbi izpolnjujejo zahteve po varovanju okolja, kakovosti, optimalnem izgorevanju in oddajanju maksimalne toplote ob minimalni porabi kuriva. za to jamčijo redni strokovni pregledi med posameznimi fazami izdelave, ki so poleg samih procesov izdelave, v skladu s standardom din 18895.  

Kategorija: Kamini in kaminske peči

Cena: Pokličite za ceno

  kamin neptun   mere: 102 x 50 x 110 cm moč: 10 kw  teža: 223 kg             nudimo vam preko 50 vrst različnih kaminskih vložkov priznanih evropskih proizvajalcev: ruegg, piazzetta, mcz in montegrappa.  ti z visoko tehnologijo in dizajnom zadovoljujejo želje najzahtevnejših kupcev. vsi zaprti kamini, ki jih ponujamo, predstavljajo alternativni vir ogrevanja stanovanja, saj lahko z njimi ogrevate glavni prostor kot tudi sosednje prostore z naravnim kroženjem toplega zraka ali s prisiljenim kroženjem toplega zraka s pomočjo ventilatorskega sistema. vredno je poudariti da vam ponujamo odličen patentiran ventilatorski sistem multifuoco, italijanskega proizvajalca piazzetta, ki omogoča izpih toplega zraka pri tleh in enakomernejšo in naravnejšo porazdelitev toplote v različnih prostorih. izbirate lahko med različnimi oblikami ter velikostmi kaminskih vložkov, s stranskim ali dvižnim odpiranjem vratic.  ogrevalna moč toplozračnih in akumulacijskih zaprtih kaminov je med 7 in 17 kw, njihovi izkoristki pa cca. 75%, kar omogoča ogrevanje do 250 m3 velikih prostorov.  vsi kaminski vložki v naši ponudbi izpolnjujejo zahteve po varovanju okolja, kakovosti, optimalnem izgorevanju in oddajanju maksimalne toplote ob minimalni porabi kuriva. za to jamčijo redni strokovni pregledi med posameznimi fazami izdelave, ki so poleg samih procesov izdelave, v skladu s standardom din 18895.  

Kategorija: Kamini in kaminske peči

Cena: Pokličite za ceno

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj