Članek
Četrti dan izziva - Zakon privlačnosti III
Objavljeno Jun 20, 2016

To, da so pomembna tako čustva kot misli, da ostajamo na pozitivni vibraciji smo obdelali že v prejšnjem zapisu. Seveda je nerealno pričakovati, da bomo 24h na dan srečni in radostni. Pridejo dnevi, ko je vsak izmed nas žalosten, jezen…pomembno je, da si dovolimo začutit ta čustva in jih potem spustimo…težava nastane, ko se zasidramo v nekem negativnem  čustvu.

Vsakemu od nas se je že zgodilo, da smo imeli noro slab ali dober dan, ki se je začel že zjutraj. Smo npr. po nesreči polili kavo in se razjezili, če potem te jeze nismo spustili so se problemi kar vrstili….ali pa smo že zjutraj dobili kakšno veselo novico, ki nas je tako razveselila, da smo to veselje občutili skozi cel dan in potem še naprej dobivali pozitivna sporočila ali dogodke.  Privlačimo tisto kar oddajamo v Vesolje in sami se lahko odločimo kako se bomo počutili. Zelo je pomembno, da se že zjutraj naravnamo na pozitivno vibracijo s pomočjo jutranje rutine. Lahko je to meditacija, dnevnik hvaležnosti , tek, poslušanje glasbe. Nekaj, kar vam bo pomagalo, da začutite veselje in radost.

V knjigi sta omenjeni tudi dve tehniki, ki nam lahko pomagata takrat, ko smo res na tleh. Prva tehnika temelji na tem, da se spomnimo kakšnega dogodka, ko smo bili res srečni. Čim bolj poskušamo podoživet ta dogodek in začutiti pozitivna čustva, ki smo jih čutili takrat. Druga tehnika pa temelji na tem, da si poiščemo neko aktivnost, ki nam bo pomagala, da svoje misli preusmerimo vstran od negativizma.  Lahko je to petje, ples, slikanje. Ni pomembno za katero aktivnost gre, samo da vam pomaga, da se sprostite.

Ti dve tehnike uporabite takrat, ko začutite, da izgubljate kontrolo nad svojim življenjem.

Najbolj od vsega pa vam lahko pomaga meditacija. Na začetku je res težko ampak, če vztrajate so rezultati res neverjetni. Spodaj bom prilepila link od Oprah in Deepaka, na vsake toliko časa imata vodeno 21 dnevno meditacijo. Jaz se jo že zelo veselim, moram pa poudariti, da sem sama na začetku zgolj poslušala uvodno sporočilo, drugič sem meditirala, tretjič pa sem odgovarjala tudi na vprašanja. Saj boste videli, narediš nekakšno refleksijo in prideš do res veliko aha trenutkov. Sama meditacija se začne 11 julija. Vsako jutro dobite posnetek z vsebino na vaš email ampak se morate prej registrirati.

Pomembno je, da vztrajate na svoji poti in veselite se vsakega svojega najmanjšega uspeha.

Objem,

 Klavdija

https://chopracentermeditation.com/