Članek
6 dan izziva - Zakon privlačnosti IV
Objavljeno Jun 22, 2016

Uf, danes je že šesti dan izziva, še malo in bom na polovici. Vse moje objave pišem z strastjo in radostjo v srcu. Uživam, ko se imam priložnost naučiti nekaj novega in to deliti tudi z drugimi. Danes sem prebrala četrto knjigico.

Kaj je še pomembno, že želimo, da bo Zakon privlačnosti deloval za nas?

- velikost ni pomembna - kaj to pomeni? Za Univerzum ni pomembno ali si vi želite majhno stanovanje ali veliko hišo. Bolj od tega je pomembno, da vi verjamete, da ste tega vredni.

- bodite povezani z vašo željo – če si želite preživeti lep dan, potem že zjutraj pričakujte, da boste preživeli lep dan. Pomembna so naša pričakovanja…naj bodo pozitivna.

- hvaležnost - Mag. Lenja Faraguna pravi; «ves tvoj življenjski shit je pravzaprav gnojilo za tvoj boljši lajf. Be Thankful«. Nikoli ni prepozno, da se naučimo izražati hvaležnost, začnemo z majhnimi koraki, če želimo v življenje začeti privabljati boljše stvari, potem moramo najprej začeti prepoznavati tiste stvari, ki jih imamo.

- vizualizacija – pomeni, da si predstavljamo, da željeno stvar že imamo. Vključite svoja čustva, začutite radost, veselje, navdušenje.

- pošiljanje ljubezni – to je ena izmed tehnik, ki je res močna. Pošiljajte ljubezen komurkoli, ki ga srečate. Pošiljajte ljubezen ljudem, situacijam, dogodkom…tako pozitivnim kot negativnim.

-odpuščanje – potrebno se je osvoboditi zamer in jeze. Marskikdo misli, da je šibko nekomu odpustiti, s tem ko mu odpustite mu v bistvu vzamete moč, da še vpliva na vaše življenje.

 - pretok energije po telesu – če je vaš pretok energije moten, potem boste ravno tako težko privabljali k sebi pozitivne stvari. Vse čakre morajo biti uravnovešene.

V video, ki ga delim, se me najbolj dotaknejo besede: »Bo naporno sledit svojim sanjam? Seveda, da bo! Boste kdaj neuspeli? Seveda, da boste! Beyonce so rekli, da ne zna peti, šla je skozi depresijo ampak je vztrajala in tudi uspela. Neuspehi in kritike so predpogoj za veličino. Bolečina nam da jasnost in je del življenja, sami pa izberemo vrsto bolečine. Ali je to bolečina na poti do uspeha ali bolečina, ki nas potem preganja z obžalovanjem"?

Katero vrsto bolečine boste vi izbrali?

Objem,

Klavdija