Članek
Sedmi dan izziva
Objavljeno Jun 23, 2016

Danes je sedmi dan izziva. Sem imela v planu, da preberem peto knjigico Zakona privlačnosti. Le-ta je tudi zadnja, potem pa izpit, ki ga imam namen opravljat avgusta, ko pridem iz dopusta. Knjigice mi ni uspelo prebrati, sem pa v roke vzela knjigo, ki sem jo dobila pred nekaj dnevi v centru Ljubljane od člana Hare Krišna. Ne vem, če je član prava beseda zato se že v naprej opravičujem, ne želim nobenega užalit. Prebrala sem uvod in malo preletela knjigo, kakšna napisana stvar mi je blizu druga (še) ne. Prav je, da si sami ustvarite neke vrednote in načela po katerih želite živet.

Želim poudarit, da se premalo zavedamo tega, koliko lahko dosežemo, če na dan preberemo samo eno stran v knjigi ali če naredimo samo en majhen delček tega kar si res želimo…ko se odločimo za spremembo je zelo pomembno, da gremo počasi. V enem Webinarju sem doživela eden izmed AHA trenutkov, ko je predavatelj poudaril, da naj v svoj življenjski slog vnesemo nekaj sprememb, da naj živimo svoj življenjski slog okrog sprememb, ki si jih želimo. Če spremenimo svoj življenjski slog zaradi spremembe je to zelo težko in naporno in marsikdo potem obupa. Sama sem imela danes dve možnosti, ko nisem prebrala knjigice ali obupam in neham pisat. Zdaj, če danes ne bi napisala objave, je verjetno tudi jutri ne bi…in pa druga možnost, da poiščem nekaj drugega, kar mi bo vzelo manj časa in pišem o tem kaj sem danes spoznala in se novega naučila…ne obupajte nad sabo!

Vsak izmed nas je unikaten in zanimivo mi je, kako v videu, ki ga delim že sedmi dan zapored vedno znova, vsak dan posebej,  v kakšnem stavku začutim nekaj več. Besede ne gredo samo mimo mene ampak z celim svojim bitjem razumem njihov pomen. Današnji stavek je bil tale:« Če ne uporabljate svojih talentov, razprodajate ne samo sami sebe temveč ves svet.  Prepoceni! Katero veščino imate v sebi, ki bi jo radi razodeli vesolju«? Vesolje je v angleščini Universe. »Uni«, pomeni eden in edini, »verse«, pomeni verz od pesmi.  V tej svoji pesmi imate svojo vlogo, pravi naprej Prince Ea, zgrabite mikrofon in bodite pogumni. Pojte iz srca na ravni življenja.

Zelo močno sporočilo. Želim vam, da plešete in pojete svoje sanje…

Objem,

Klavdija