Članek
Enaindvajseti dan izziva
Objavljeno Jul 07, 2016

Danes je zadnji dan izziva. Ponosna sem sama nase. 21 dni zapored sem gledala inspiracijski video in 21 dni zapored naredila nekaj, kar me je popeljalo bližje k mojim ciljem. So bili dnevi, ko nisem imela inspiracije za pisanje ampak sem vztrajala, z malo angelske pomoči je tudi inspiracija prišla.

Danes sem napisala opis EFT primera, potrebujem pet opisov primerov za to, da bom lahko pristopila k izpitu, ki ga moram opraviti, da postanem tudi uradno izvajalka EFT metode. Če kdo čuti, da bi mu ta tehnika lahko pomagala, naj mi piše na zasebni profil. Eft je metoda, ki je priznana tudi od raznih strokovnjakov tako na področju psihologije kot tudi medicine. Primerna je res za vse težave ali bolečine s katerimi se spopadamo na naši življenjski poti. Pomaga pri posttravmatski stresni motnji, izgubi kilogramov, telesni bolečini, pomaga nam izboljšat samopodobo, s to tehniko se lahko osvobodimo svojih strahov in fobij…sprejmemo sami sebe in svoja čustva in to je tudi tisto kar je izredno pomembno. Da se začnemo imeti radi takšne kot smo, brez obsojanja.

Moj naslednji velik cilj je, da dokončam svojo e-knjigico in sicer do 1. Avgusta, ter si postavim svojo spletno stran. Knjigica bo na voljo brezplačno. Se res že neskočno veselim!

Polagam vam na srce, sledite temu kar čutite. Vztrajajte pri svojih sanjah in ne pozabite, svoje želje, si vedno napišite na papir. Želja, ki je napisana na papirju postane cilj, želja, ki jo imamo samo v svoji glavi pa ostane želja.

Ne ostanite pri besedi »skorajda« Saj veste kaj je ta »skorajda«, ki je smrtnonosen! Veliko je »skorajda« ljudi…«skorajda«, bi spremenili svojo kariero, »skorajda« bi želel same petice, »skorajda« bi shujšala. Če »skorajda želite nekaj, potem boste »skorajda« dobili želeni rezultat. Tako pravi Princ Ea in vsekakor se strinjam z njim.

Veliko doseženih ciljev vam želim,

Objem, Klavdija