Članek
Manipulacije v zvezi z epidemijo, ki jih zagotovo še niste opazili in domača naloga kako izvleči celo kožo
Objavljeno Oct 01, 2020

Pred leti sem opozorila (mojo generacijo, plus-minus 10-15 let), da bo hudo.

Pa me niso poslušali. Številni so mi direktno zabrisali v obraz, da bodo vse naredili, da mi onemogočijo uspeh.

Goran in Marjan, so delali za mojim hrbtom proti meni – pa sem izvedela.

Ostali pa so samo izginili.

Številni so še ostali in tudi prihajali novi, vendar, kot je bilo za videti, vse večji odstotek so bili provokatroji, »ječarji« in »grobarji«.

In jim je uspelo pregnati me.

Pred 5-6 leti sem se pa vrnila. Neki iz moje generacija so me našli in nadaljevali svoje akcije proti meni.

Vem zato, ker so mi pokazali z obnašanjem ali pa v svojih pripombah na fb-u in tudi zabrusili direktno v obraz.

Pred nekih 25 let, na podlagi nekaj resnično posebnih otrok, ki so bili v moji terapiji, me je spreletel občutek, da so se začeli rojevati angeli. (Kot sem brala, naloga angelov je žarčiti v svet določene značilnosti, ki bi pomagale človeku graditi svojo uspešno bodočnost).

Ta misel me je zelo presenetila, saj ni bilo v moji navadi razmišljate o angelih in podobnih nadnaravnih zadevah.

Niti ni pomembno, ali gre res za angele ali pa preprosto, za navadne otroke. Dejstvo je, da po uspešni terapiji otrok niti slučajno ne bo (več) cota, ki bi ga mater lahko programirala po svoji volji. Niti takšen, ki bi sprejemal vse norosti in neunosti ki bi mu jih hoteli vsiliti. A takšen otrok je moteč za starša...

Zato so vas, ki sedaj najbolj trpite v tej noriji, odtegnili stran in so vse naredili, da niti slučajno ne bi prišli pod moj vpliv in spoznali to pot, ki smo jo dobili. To pomeni, da so vam onemogočili, da uresničite svojega pravega poslanstva in pravih potencialov in onemogočili tudi informacije, da je mogoče tudi drugače in boljše, kot kar so vam oni omogočili.

Pustili so vas trpeti, čeprav so številni imeli jasnih dokazil, da z mojo terapijo problemi lahko izginejo čez noč. Pustili so vas trpeti, samo da le ne bi postali ta prave, suverene in sposobne osebnosti. Bolj pomembno jim je bilo, da vas programirajo po svoje. In so se potrudili programirati vas v totalno napačno smer. Na to pa so vam podtaknili še to "pozitivno" miselnost, ki je ustvarjena izključno zaradi marketinga in vas dodano potegnila v prepad. Zato me ne preseneča, da ste takšni kot ste, in da so takšni problemi kot so.

Vendar, moja generacija, tudi tisti ki bi še bili sposobni razmišljanja, še naprej se upirajo s polno močjo.

Večina pa uživa. Saj so preložili breme na vas, kot kar vi sedaj prelagate breme na naslednje generacije. (Vse te subvencije bo nekdo le moral vračati ...) Vendar tako je že kritično (piše tudi Vesna V. Godina (Obdelano TUKAJ), da ne bo možno niti prelagati več. Zato je v tem momentu vse eno kdo je kriv in kdo ni. Svet se utapa v derku. Če se hočete izkopati, se morate sami potruditi, ker ni druge možnosti.

Ko sem se pred 5-6 leti vrnila na sceno, tudi jaz se nisem zavedala, koliko veliko let je minilo od mojega odhoda. Nastal je novi svet in odrasle so nove genracija, čigar starši so se svojčas zelo potrudili, da vi nič ne veste ne o meni, ne o tej poti, ki nam je bila dana pred 30 leti. V tem svetu sem bila nič in nihče, ki se vriva med »visoko uvažene in cenjene strokovnjake«, ki upravljajo svetom. 

Opozarjala sem vas, da vaša vojna proti cepljenju in še marsičem drugem na ta način, kot to počnete, ne bo pripeljala do uspeha. Lahko pa bo imela hudih posledic.

Niste mi prisluhnili.

Moje napovedi so se, kot po navadi, uresničile in, kot vedno, v veliko hujši obliki, kot sem to mislila.

Kot je bilo za pričakovati , namesto tega, da vi zaradi vaših vojn, dopovedovanj in modrovanja umilili ukrepi zaradi korone, oni postajajo vse hujši. 

Sedaj pišem na podlagi članka, objavljenega v e-Financah 29. septembra:

»Pravila za prehajanje meje ob koroni: oranžna EU je v bistvu zelena, oranžna ne-EU pa rdeča«

Iz članka sledi naslednje: da je vlada prinesla spremembe, ki so videti kot umilitve ukrepov vendar to le niso. 

Z ene strani so totalne neumnosti, saj ti ne dajo svobodno iti v neke države, kjer je obolevnost veliko manjša kot v Sloveiji. Omogočajo ti pa tam, kjer je večje kot pri nas.

Vendar to niti ni pomembno.

Ta neumnost je v resnici vaba, katero naj bi zagrabili v svoji vojni, pa da ne bi videli ta pravo manipulacijo, ki se skriva v ozadju.

Pravi cilj vsega je povzročanje zmede.

Namreč, vse je postalo tako komplicirano, da niti sam bog se več ne znajde v tem. Smeš iti vendar ne smeš tu in tu in ne smeš če si ti od tukaj in tukaj. Vsi ti predpisi in pravila se pa iz dneva v dan spreminjali – »na podlagi epidemiološke situacije« kot bodo trdili. Vendar tako jim je nemogoče slediti! In je nemogoče kar koli načrtovati.

Sedaj, na primer pravijo, da lahko greš v Avstrijo vendar ne na Dunaj. 

Bodite brez skrbi! Ne bodo tekali za vami, vas lovili in kontrolirali, ali ste res ostali samo ob meji, ali ste le šli na Dunaj. Ne bodo se ogrešili niti proti enemu od »mednarodnih predpisov« o svobodi in demokraciji.

A kaj če nekdo zboli? A zagotovo bo zbolel. Že na lašč mora zboleti. Tudi sicer prihaja zima. In »v intresu kolektiva, kot to velja v epidemijah« - vsako, tudi najmanjše kihanje bodo pognali na test. In bodo zagotovo dokazali korono. In bodo na vas pokazali prstom. Ne boste mogli dokazati, tudi če RES niste bili na Dunaju. In tudi to ne boste mogli dokazatia, da niti v Avstriji niste bili. In tudi to ne, da ste pretekle dni v resnici preživeli sami doma, med štirimi zidovi.

Torej, zagotovo bodo našli da ste krivi – če bodo tako hoteli.

Zaradi strahov pa bodo ljudi prostovoljno špijunirali in tudi ovadili -in nikogar ne boste mogli obdolžiti. Kako boste dokazali, da je nekdo samo ovaduh ne pa »prestrašeni, ki se opravičeno boji strahotne epidemije«? 

Tudi statistika, ki pokazuje, da je umrljivost sedaj bila celo manjša kot preteklih let ne pomaga. Saj bodo trdili, da je to vse zaradi teh strogih ukrepov. In kako boste dokazali, da to ne drži!?

Sicer pa, imate popolno svobodo! Imate pač samo nekaj predpisov, ki pa so »za javno dobro«. Vi pa ste tako hudobni, da jih se nočete držati!

In dokažite, da to ni res! Saj je vse vidti res in pravilno!

In to bo šlo tako, da bi vsi znoreli in vsi komaj čakali cepivo, v upanju, da če se boste dali cepiti, bo te norije in morije konec. 

Vendar ne bo konec. 

Saj ste zagotovo brali članke o tem kako so kartografirali mozak in točno vedo kateri del čemu služi....

Pa so kartografirali tudi naš genski sistem...

Zagotovo ste brali tudi o nanodelcih, ki jih lahko programiraš da v človeku uničjo to ali ono – bolno celico in s tem čudovito ozdravijo težke bolezni! ...

Hm!!! 

Torej rezultat vaših vojni proti ukrepom je pripeljalo do krasnih manipulacij, saj je vam vse dovoljneo – če se znajdete med vsemi temi ukrepi, ki so pač »nujno potebne mere varnosti v interesu skupnosti«! Mar ne?!.

In vse je v najboljšem redu. In vuk je sit in koza je cela...

In ni policijske države, ni diktature, samo čista demokracija.

In nihčne vas ni prisilil niti v cepljenje, niti vam onemogočil gibanje.

Dokažite, da ni tako!

Če uporabim svoje skormno znanje iz infektologije in epidemiologije, ukidanje teh ukrepov je res lahko škodljivo.

Namreč, zaradi hude izolacije, je onemogočena prokuženost populacije in je onemogočeno, da človek ustvari svoj lastni imunitet. Kot če bi se skrili pri pojavu prvih nepirjateljskih vojakov namesto, da se hitro oborožili. Po tem bi, ko je neprijatelj zasedel celotno ozevlje in pripeljal še številne druge svoje čete, stopili ven in šli streljati v njega z nekaj pušk. 

Če bi šlo po normalni poti (brez pretiranih »zaščitnih« ukrepov) hitro bi umrli tisti, ki so tudi sicer, ostali bi se pa »oborožili« in ščitili tudi tiste »brez orožja. Epidemije bi bilo hitro konec. Sporadični primeri od številnih nalezljivih bolezni se javljajo vedno in vsepovsod. O tem niti ne veste, ker se to ne oglašuje, ker je nepomembno za javno zdravje. Sedaj pa že pri enem prmeru dvigajo vik in krik..

Zaradi pretiranih »zaščitnih« ukrepov je onemogočen ves ta naravni proces imunizacije. Zato sedaj res obstaja možnost, da epidemija eskalira, če ukinemo te ukrepe. Saj ne vemo! Tudi to ne vemo, ali je vse to sploh bila epidmija! In vsa sreča, da se niti nismo držali teh strogih ukrepov. Pa tudi sicer, ne moreš ti streiliziratai ves svet. Vprašanje je koliko je sploh možno sterilzirati kiruško dvorano! Ostalo pa je vse brez veze. Tisti pa, ki v to verjamejo sodijo v praznoverne. :)

In, na podlagi, sedaj že resnično obstojče nevarnosti (ki pa so jo umetno nardili), imajo dober izgovor za nadaljnje ukrepe izolacije. 

Nič nismo boljši kot tisti, ki so se 50 let po končani vojni še vedno skrivali po gozdovih ker niso vedeli, da je vse že zdavnaj končano. Strah je prehud. Ta pa že sam po sebi lahko sproži bolezen. 

In kadar koli bo nekdo hotel kar koli od svoje svobode, bodo našli neki sporadični primer (če ga ni, pa ga bodo izmislili) in to postavili kot znak eskalirane epidemije.

Narava pa bo, kot vedno, prej ali slej, vsekala. To pa bodo takoj izkoristili proti vseh nas a v interesu poveličevanja sebe in svojih ukrepov in, sveda, profita. Saj bodo ponudili cepivo! Ne sme epidemija izginiti preden bi napolnili žepe z zaslužki od prodaje cepiva.

Vi se boste nekaj časa upirali venda prej ali slej boste čisto ponoreli. In v upanju, da bo te norjie konec, boste sprejeli cepljenje. Vendar, to ne bo konec temveč začetek še hušega.

REŠITEV PA OBSTAJA !!!

Moj učitelj homeopatije, ki se je sicer močno zavzemal proti cepljenju, je pred leti omenil nekaj ključnega in pomembnega. 

Ne vem več natančno kako je formuliral. Smisel tega kar je povedal je bila: če je nekdo na božji poti, po tem NE BO IMEL SLABIH REAKCIJ OD CEPLJENJA, tudi če je prisiljen cepiti se.

Pejmo od začetka:

Moja pot mi je vedno prikazana kot črka »V«.

Primerjajmo naš svet s stolpnico v peklu.

Mi smo na vrhu te stolpnice. Ker ni grajena na pravih temeljih, je tik pred sesuvanjem. Pa tudi zato se sesuva, ker je ta smer slepa cesta in naprej se v to smer in na ta način ne da nadaljevati. 

Torej moramo se hitro evakuirati. Zato se moramo spustiti ne samo do pritličja temveč še globlje. Namreč, to »globlje« je dejansko NULTI NIVO in naša konkretnost, (ki se ga ne želite zavedati!)

Na dnu pa je prehod – MOST- na drugo, na pravo stran. 

Most je nad globokim prepadom. Ko smo prešli na drugo stran, se pa začnemo spet dvigovati, v novi stolpnici, ki jo bomo gradili na novih temeljih in na pravi način.. 

Te slike sem dobila preden sem prebrala Dantejevo »Božansko komedijo«. Tudi on opisuje, da je na dnu pekla izhod v paradiž.

Most je popolnoma simetričen Na obeh straneh je vse videti enako pa ni isto! Ena stran je pekel, druga pa paradiž! 

To dno pekla, kot to sami lahko doživljamo v konkretnem življenju, je najhujše in najbolj nevarno območje. 

Vendar je ravno tukaj božja stran in tudi pomoč samo en edini korak oddaljen od nas. 

Do polovice je most še v peklu. Samo odločitev in en korak sta potebni, da bi prešli na drugo polovico tega mosta.

Most je ta lekcija, ki vam jo bom opisala.

Stopiti na most v konkretnem pomeni: biti pripravljen prisluhniti in slediti lekciji, ki jo bom opisala. 

Če boste prišli na sredino mosta, lahko že stopite v kontakt z »bogom«. »Zagledali« ga boste s pomočjo odgovorov in spoznanj, ki jih boste dobili, če greste v preprosti mentalni proces, ki sem ga imenovala: »barantanje z bogom« (več o tem v zgoraj priloženi knjigi). 

Po tem je od vaše odločitve odvisno, ali boste naredili ta korak, s katerim boste prestopili na drugo stran ali pa ne. 

Zraven moje knjigice potrbujete tudi »Visoško kroniko« od Tavčarja (obstaja tudi v e-obliki. Izposodite jo lahko preko Biblosa). Morali ste jo brati vendar sedaj jo prebereite še enkrat. Namreč ona lepo in jasno opisuje miselni proces ozaveščanja, ki je osnova te »moje« terapije.

To, kar sem napisala in je videti kot neki brezsmiselni hokuspokus, je dokazano uspešna metoda, sedaj pa je najbolj pomembna naloga vašega življenja. Od nje je odvisno vaše življenje.

Cilj naloga je naslednja:

- Prenehati morate s to in takšno vašo borbo proti vsemu v zvezi z epidemojo, cepjenjem, vladi, bogu in vsem, proti kom se borite.

Tudi zadnji atom upora v vas mora biti predelan. 

- Brez upora je treba sprejeti MOŽNOST cepljenja. 

Cepljenje ima stranskih učinkov samo, če naleti na prepreke v vas. Zraven vašega upora prepreke so tudi strah od bolezni in tudi (lažna) vera, da je cepljenje rešitev (ker ni!). Če se cepite (ker bodo vse naredili, da se boste morali) a predelali ste svoje upore, zadovoljili boste pravila in predpise, omogočili sebi svobodo gibanja a osvobodili se nevarnosti zaradi stranskih učinkov in tudi od možnosti upravljanja ali manipulacije z vami. Če pa mislite, da lahko goljufate in svoje probleme in odpore samo pomečete pod preprogo in zaigrate neko mirnost, ste zgoljufali sami sebe in BOSTE NASTRADALI.

Lahko po tem blatite metodo in jo obdolžujete za neučinkovitost in mene, ki sem vam jo dala! Posledic boste imeli vi – verjetno hude in za celo življenje.

Metoda in obrazložiteve na podlagi dejstev in mojih konkretnih izkušenj:

1. Pojdite v stanje, ko v celem svojem bitju čutite svojo buntovnost,

trmo in vse to, kar vas pritiska v vojno.

V takšnem svojem stanju začnite barantanje (kot je opisano v priloženi knjigici). S tem barantanjem, v katerem boste dali na plan vso svojo jezo in prizadetost in vaše argumente s katerim opravičujete svojo borbo, boste omogočili da vam do dna duše postanu jasna dejstva, ki dokazujejo, da s svojim buntom niste (do sedaj) nič dosegli. Ne samo da se omejitve ne umikajo, temveč postajajo vse bolj stroge, komplicirane in kompleksne. Vi vse to veste, vendar to le ni zavedanje. Zavedanje je popolnoma drugačno stanje. Zato NE PRESKOČITI TA DEL LEKCIJE! Samo zavedanje lahko premakne zadeve naprej, znanje pa ne.

Med tem »barantanjem z bogom« se odvija enak proces kot vedno in pri vsakem barantanju, ki ga delamo v življenju. Samo kar je tukaj sogovornik neviden: Vi poveste svoje, vaš sogovornik pa svoje. Ob tem pa hočete tudi, da vas odpelje na lice mesta i pokaže in dokaže to kar trdi in zakaj je nekaj tako kot trdti in zakaj vaše ni primerno. Marsikdaj pa je treba neke zadve uskladiti, pa da steče »kupčija«. 

Morate zbarantati čisto vse svoje odpore in pomisleke. Dobili boste jasna spoznanja ne samo o tem kaj vas čaka če prestopite temveč tudi o tem, kaj vas čaka če ne prestopite.

Ko bo vse jasno, se boste odločali ali sprejmete korak, ki je ponujen ali pa ne. Če ne, se vračate na staro in pač čakate, da vidite kaj bo. Če se odločite sprejeti, bo se sprožila lavina vaše transformacije. To je dejansko enako npr. spremembi operaterja za internet ali dobavitelja elektrike. En klik in ste se s hudičevega daljnovoda prespojili na božjega. 

OPOZORILO: Lahko se nekaj ur ali kakšen dan malo slabše počutite. Nič posebnega, samo »niste v pravi kondiciji«. SPREJMITE to stanje. Če ste bolj zaspani, pa spite. Če čutite neko neprijetnost, pa se umirite, in neprijtnost bo postalo prijetno ščemenje. 

Čutili boste kakšno stanje potrebujete. Zadovoljite. Kmalu boste zaznali rezultate svoje narejene lekcije. 

Vse to gre korak za korakom in pri vsakem koraku se na neki način, skozi barantanje, ponovno odločate ali boste nadaljevali ali pa ne. 

Sedaj so takšni pogoji, da prihajajo drobni koraki vendar v hitrem zaporedju.

Ves ta proces teče kot pogovor s kakšnim poslovnim partnerjem. Če ste eno vprašanje razčistili, se odpirajo nova. Isti problem se še lahko pojavi, vendar samo kot del nekega drugega konteksta. Če se pojavi v isti obliki, kot je bil, pomeni, da lekcije niste naredili.

Kot pri poslu, tudi tukaj ne sme ostati nerazrešen ne en atom upora, jeze ali kakšnega koli pomisleka. 

Morate pa pohiteti! Ni več časa za zavlačevanje. Cepivo bo vsak čas na trgu. 

2. Ko ste sprejeli da se ne vojskujete, sledi naslednja lekcija: da popolnoma odprti sprejmete cepljenje.

Namreč, tudi za to ni treba veliko fantazije, da človek vidi scenarij, ki se načrtuje in zaradi katerega boste le primorani cepiti se. Če greste z odporom-boste nastradali.

Če je moja paranoična predpostavka pravilna, programiranje skozi cepivo bo imelo za cilj uničiti vaše odpore in buntovnost. 

Namreč popularna, zaradi marketinga ustvarjena miselnost, vas je prerpičala v miselnost, ki je do v neskončnost individualistična, in absolutno nemogoča. Usadila je v vas »sanje«, ki dejansko niso vaše. Po tem vas je naščuvala proti vsakemu, ki vam onemogoča »sanje«. Ob tem pa je naredila popolni kaos v vas, ker je terjala od vas, da vse, kar ste bili vi zatlačite, dejansko razbijate in uničiti. Med tem so tudi takšne značilnosti, ki so božje, ki so bile nebrušeni diamanti in s čem bi lahko postali konstruktivrn in uspešen član družbe. Ker pa ste vi razdreti, razdirate tudi navzven. 

Ravno to je mogel biti cilj te popularne miselnosti: da vse to, kar je bilo dobrega in koristnega v vas zbrčkajo, da bi sedaj imeli dober razlog, da vse to vržejo v smeti saj je vse to postalo moteče in onemogoča, da od vas naredijo programirane robote. (Več o tem v knjigi: "Nevromarkting razbija iluzije") 

V takšnem stanju kot ste, z vami ne more priti na kraj nihče in nobeden, še tako dobromisleči voditelij. Saj ste vedno proti nečem in ni načina, ki bi vas lahko zadovoljil. Boljše rečeno NEMOGOČE JE NA TA DVODIMENZIONALNI NAČIN RAZMIŠLJANJA, S KATERIM SEDAJ RAZPOLAGA SVET.

Torej, za obe strani mosta veljajo enaki zahtevi: ne sme biti vašega buntovništva. Videti je enako, pa ni. Razlika je v tem kako bosta izginili vaše buntovništvo in vaš ego in kakšen bo vaš mir, ki bo po tem nastal.

Če sprejmete lekcije, ki sem jih vam poskušala prikazati, boste v celoti transformirani. To bi pomenilo, da božji »obnovitelji hiš« red napavijo v vašem sedanjem bitju. Vse postavijo na svoje pavo mesto, popravijo kratke stike in popravijo vse kar je razbito, smeti pa odnesejo in jih nadomestijo z pavimi deli. Tako bo vaše »stanovanje« spet funkcionalno. 

Vaš ego ne bo laman temveč transformiran v ta pravo, močno in suvereno OSEBNOST. Vodil vas pa bo vaš osebni božji računalnik, ki je »terminal« narave/boga. In kot veste, naravo se ne da premagati. Zato ga nobeno cepljenje ne bo premagalo. (Več o tem najdete na spletni strani SONARAVNOST

Bo prišla tudi nadgradnja venear šele po tem in tudi ta mora biti na pravi način, ne pa tako, kot ste to teh 30 let hoteli speljati.

Drugi pa vas bodo LOMILI. Že to bo zlom, če boste, proti svoji volji le morali sprejeti cepljenje. 

Saj dobro veste, da najbolj užvate, če nekoga ponižate in ko ga prisilite v nekaj proti njegovi volji.

Na vašo zlomljeno dušo pa še pridejo stranski učinki cepljenja in vse ostalo ... Ne boste mogli vse to preživeli. To vse bo nek duhovni samomor iz katerega je malo verjtno, da se boste uspeli resnično pobrati.

Zato odločite ali hočete ostati ovca v čredi, ki ga bodo naprej programirali v robote za nekogaršnje interese, ali pa hočete poskušati na ta način, kot sem vam ponudila, doseči sonaravnost in biti to, kar smo tudi sicer: celica v organizmu narave. 

Nekdo mi je enkrat povedal, da saj ni razlike katerm bogu služiš. 

Je razlike! Mislim, da sedaj to opažate tudi sami samo ne znate kako si lahko samo celica v naravi, pa da si kljub temu suveren in svoboden. 

Poskusite! Že po eni, pravilno narejenii lekciji boste sami videli. Sicer pa, kljub temu, da smo omejeni samo na 12 tonov, človek že od pradvnin nprekinjenoma ustvaja nešteto čudovitih melodij https://sl.wikipedia.org/wiki/Piščal_(Divje_babe)

HIPOTEZA- nedokazane zadeve.

To pot, ki sem jo tukaj predstavila tudi jaz še nisem prešla. Torej, ona je hipotza, zgrajena pa na podlagi mojih dosedanjih izkušenj. Zato si jemljem pravice verjeti, da ta pot ima res možnosti pripeljati do pravih rešitvi. 

Na podlagi obstoječih dejstev in smernic, omejitve ostajajo, kaos ostaja in cepivo sledi. 

Na podlagi dvodimenzionalnega razmišljanja imate samo dve možnosti: iti v vojno, ki bo vse razbila in, tudi če doslej ni bilo epidemije, bo izbila zagotovo – kot se to tudi sicer vedno dogaja v vojnih razmerah. 

Ali pa, pod prisilo sprejeti nekaj, kar vi ne bi. Zaradi razbitega ega in vaše volje pa boste trpeli celo vaše življnje tudi, če ne boste imelii stranskih učikov od cepljenja, čeprav je velika verjtnost, da bo cepivo imelo hudih stranskih učinkov.

Jaz ponujem NEKAJ TRETJEGA.

Lahko sami vidite, da pri tem, kar vam ponujam ni nič tveganega. Tudi če ne bi uspelo, ne bodo ostale slabe posledice in vam bo tudi naprej ostali na razpolago vojna ali pa nasilno »dobrovoljno« cepljenje.

INTERMEZZO:

Pri tem, kar ponujam ne gre za izbiranje načina kako rešiti konfliktno situacijo.

Izbira se 

NAČINA RAZMIŠLJANJA 

s katerim iščete metode reševanja konflikta

Imam opravičene razloge , da vojno nimam za pravi način reševanja problemov vendar nisem izključila. Rekla sem, da TAKŠNA vojna, kot jo vodite, ni v redu. Namreč, ponavljate tisto od pred 30 leti. 

Človek, s svojo omejeno človeško glavo ne zna razmišljati drugače kot dvodimenzionalno. Zraven tega ste postali slepi za »nulti nivo«.

Ob tem ste pa še, zaradi močnga vpliva popularne miselnosti, izključili sebe in svoje konkretno bitje iz obravnave, kot da vi sami ne bi bili del vsega, s tem pa tudi povzročitelji tudi tega problema, proti katerem se borite.

In seveda, izključili ste tega »božjega sogovornika« ki je v resnici naš pametnejši del in je nujni sogovornik pri analizah čisto vsega, kar hočete uspešno rešiti. 

Da bi bilo bolj jasno o čem govorim, primerjajmo z otroško slikanico. Če pogledaš risbo, vidiš, da je človek višji od drevesa. Če pa postaviš strani, da so ena na drugo pod kotem od 90 stopinj, se pa postavijo listi z deli rizbe pokončno in dobimo PROSTORSKO sliko. 

Samo skozi barantanja z bogom dobimo to prostorsko sliko, kjer vsaki delček zasede pravo mesto in nam kaže pravo, multidimenzionalno stanje.

Takšno »barantanje« uporabljamo (bi morali uporabljati) pri vseh opravilih, nismo pa vajeni to uporabljati ko gre za nas—za naše bitje in našo osebnost. 

Če to ne naredite—a ga ne, imate samo dvodimenzionalno sliko in celo brez zelo pomembnih »vhodnih podatkov« o nultem nivoju in brez vas in vašega NEGATIVNEGA doprinosa. Takšna slika niti slučajno ne kaže realno stanje. Zato tudi vaši ukrepi ne morejo biti primerni.

Če postavite v barantanje tako, kot sem povedala, se že od prvega momenta, kot je npr v filmu »Učinek metulja« prikazano, čisto vse se začne prestrukturirati. In zato lahko že na začetku se vse obrne v neko čistno drugačno in novo smer, na kar ne bi niti pomislili, in se razreši na neki čudoviti način—na primer pri tem problemu, še preden bi prišlo na vrsto cepljenje.

Če pa pride, da je potrebna vojna, tudi takrat na uspeh laho računate šele če sledite vodstvu tega modrega v sebi. O tem goviri tudi Ivanka Orelanska v istoimenom filmu. Dok vi vodite svoje bitke s sovraštvom, z ihto ali pa samo z umazanim ozadjem, ne bo pravih rezultatov. Lahko da so na začetku vendar se vse, prej ali slej sesuje.

Goljufanje ni možno. Tukaj ne gre za institucijo cerkve, ki svoje interese skrije za parolam, da gre za »božjo voljo«. To je »resnični bog«--in resnična narava (vse eno kako jo imenujet), ki uniči vse, ki se postavlja proti njej. 

To, kar vam ponujam je – po moderni terminologiji – sonaravno razmišljanje, ki je edina sposobna pripeljati človeka do pravih rezultatov. Nihče ne ve vnaprej kakšne rešitve boste dobili. Če so prišli na pravi način, bo uspešno.

Moja naloga in pomoč je v tem, da vam pomagam zaznati nulti nivo in določiti vhodne podatke, ki morajo biti izhodišče za analizo – za barantanje. Po tem pa, kot »degustator« ali »editor« ugotavljam ali vaša spoznanja imajo »pravega okusa« in »pravi zven«. Če nimajo, pomeni, da to, kar ste mi sporočili, ni pravo spoznanje temveč samo neka izmišljotina naše omejene človeške glave.

Vse ostalo, kar koli poskušate pa je brez veze. Misliti pa, da se bo kar tako nekaj razrešilo je zabita religioznost današnjega človeka. 

Od marsikoga slišiš: »Tako me je silno skrbeli – pa se je vse dobro izteklo. Zato nikoli več si ne bom dovolila, da me skrbi«.

In nihče ne pomisli, da je ravno zato vse uspešno steklo, ker si skrbel. Takrat si bil »na licu mesta« in si bil odprt za pomoč iz tvojih pametnejših delov. Ko pa si ne dovoliš skrbeti, si v oblakih in v resnici ODKLANJAŠ pomoč. Tudi če bi »božji serviserji« trkali na tvoja vrata, ne morejo pomagati ko sam »nisi doma«. 

Ko pa molite boga za to in ono ali – kot to tudi v biznisu govorijo- vizualizirate svoj uspeh ali na neki način mobilizirate energije za svoje cilje in »sanje«, tudi na to ne pomislite, da ste mogoče ravno vi ovira in smet, ki jo je treba odnesti. 

Pričakujete obljubljeni paradiž in mislite, da bo kar tako padel z neba, je zabita religioznosti današnjega časa, kakšnega še ni bilo na svetu!

Sicer pa mir nove dobe pa bo v vsakem primeru prišel. Razlika pa je ali bo mir, zato ker so vas pretvorili v robote ali zato ker ste postali konstrutivni in sonaravni člen v organizmu narave.

Pa tudi blagostanja bo. Vprašanje pa je: za koga? V blagostanju tudi sedaj že živi 10% človeštva ... 

Vendar ne vas ne mene ne bodo kar tako sprejeli med se samo zato, ker smo to vizualizirali in sanjali.

Dobršen del tega, kar sem povedala je, na realna dokazila postavljena, vendar še vedno hipoteza. Lahko pa ugotovite, da s tem, če bi naredili tako, kot sem povedala da je treba, nič ne tvegate. Edino, kar je tvegano je NE NAREDITI LEKCIJE na pravilni način in do konca.

Za otroke se ne bati. Oni so tako in tako pod vašim vplivom, v vašem energetskem polju in na energetski popkovini z vami. To pomeni, vsaka lekcija, ki ste jo naredili, bo tudi njih vodila naprej. To tudi lahko takoj vidite.

Zaradi pomembnosti te lekcije vam naslednja dva meseca stojim na razpolago brezplačno. Ne pozabite, da je to »moja« metoda. Zato vam nihče drugi ne more pomagati, niti odločiti o tem ali ste jo pravilno naredili ali pa ne. 

In, kot sem povedala, stojim vam na razpolago dva meseda zastonj.

Kaj pa bo naprej, pa ne vem!