Članek
Ćapinov debi za Primorsko, pri Krki vrnitev Rebca
Objavljeno Jan 19, 2017

"Čestitke Krki za zmago, čeprav smo si jo veliko bolj zaslužili. Igrali so vseh 40 minut, mi pa zaključili po 39 minutah in pol. V zadnjih trenutkih tekme smo zmrznili, ukvarjali smo se z osnovnimi rečmi, s katerimi se ne bi smeli. Tekmo bi morali mirno pripeljati do konca. To je stvar, na kateri bomo morali še delati,” je po porazu proti Krki razmišlja trener Sixt Primorske Aleksander Sekulič.

primorska

Ćapin debitiral proti Krki „Kar se pa tiče celotne tekme, smo igrali tako, kot smo se dogovorili. Tako v napadu kot v obrambi so fantje naredili tisto, kar se od njih pričakuje. Na koncu smo malce tudi nezasluženo morali priznati premoč tekmecu. Kar se tiče novinca v ekipi, Ćapinu moramo dati čas, da se uigra, spozna ekipo in potem bo vse skupaj lažje,“ je še dodal Sekulič. Aleksandar Ćapin je zbral na svojem debiju sedem podaj, nezbran pa je bil pri metu (2/7 iz igre, 1/3 prosti meti).

Čebularja še čakajo "Čestitam fantom za težko prigarano zmago. Vsekakor pa ne moremo biti zadovoljni s samo igro, z izjemo samega začetka in pa definitivno zadnje minute, ko smo pokazali pravi karakter. Uspeli smo izničiti šest točk zaostanka in tekmo pripeljati v podaljšek, kjer smo zmagali. Če bi zmagala Primorska, ne bi bilo nezasluženo, saj so prikazali dobro igro. Želim jim dobrih iger in sreče v nadaljevanju prvenstva,“ pa je dodal Dejan Mihevc, trener Krke, za katero je po poškodbi gležnja zaigral Matic Rebec, še vedno pa ni okreval Sandi Čebular.

#LigaNovaKBM