Članek
Sekulič čestital Vodeniku, Kuhar grajal svoje fante
Objavljeno Mar 04, 2017

Po koncu tekme 20. kroga Lige Nova KBM so svoje misli strnili v taborih Šenčurja, Primorske, Portoroža in Hopsov. Spomnimo - Sixt Primorska je bila s 85:76 boljša od Šenčurja GGD, Hopsi pa so tesno s 70:66 odpravili Portorož.

Gregor Vodenik, trener Šenčurja Gorenjske gradbene družbe: "Zanimiva in napeta tekma, v kateri smo naredili vse prav. Četudi to danes ni bilo dovolj za zmago, smo domači parket zapustili dvignjenih glav. V dvorano se bomo vrnili optimistični in samozavestni."

Aleksander Sekulič, trener Sixt Primorske: "To je bila tako mentalno kot tudi fizično zelo izčrpajoča tekma. Novemu trenerju Šenčurja Gregorju Vodeniku čestitke, da je uspel tako dobro pripraviti ekipo, ki je v prejšnjem kolu doživela težek poraz v Škofji Loki. Tekmo smo uspeli prelomiti dve minuti pred koncem in za razliko od nekaterih drugih srečanj v januarju smo tokrat končnico odigrali mirno in kontrolirano ter na koncu zasluženo zmagali."

Konstantin Subotić, trener Portoroža: "Odigrali smo dobro tekmo. Zadovoljni smo s pravo reakcijo in dejstvom, da so fantje pustili srce na terenu. Žal smo kljub dobri predstavi ostali praznih rok. Ob koncu tekme so košarkarji s Polzele ohranili treznejšo glavo in zasluženo prišli do novih dveh točk, za kar jim tudi čestitam."

Boštjan Kuhar, trener Hopsov Polzele: "Ekipa Portoroža je navkljub slabi situaciji v klubu pokazala srčnost in borbenost. Mi smo tako kot proti preostalim ekipa z dna prvenstvene lestvice odigrali katastrofalno in podcenjevalno, brez energije. Vseeno smo z nekaj izkušnjami in sreče tekmo obrnili v našo korist."

#LigaNovaKBM