Članek
TRENERJI: Okorn ne bo obupal, Kuhar jezen zaradi podcenjevanja
Objavljeno Nov 22, 2015

Četrti krog še ni končan, vsi trije sinočnji obračuni pa so postregli z zanimivimi izidi. Na tem mestu objavljamo odzive iz taborov ekip.

[caption id="attachment_29755" align="aligncenter" width="314"]3009_malicevic_00 Trener Elektre Duško Maličević (foto: osebni arhiv)[/caption]

Boštjan Kuhar, trener Hopsov Polzela: "Tekmo smo izgubili že pred samim začetkom, saj so moji fantje podcenjevali nasprotnike. Ti so si s srčno in borbeno igro zasluženo priborili zmago."

Duško Maličević, trener Elektre Šoštanj: "Čestitke fantom, ki so se držali dogovorjenega. Igrali so borbeno, timsko in pustili srce na igrišču. Zahvalil bi se rad navijačem, ki so nas presenetili v lepem številu. Po zmagi moramo ostati trdno na tleh, saj en uspeh ne pomeni prav ničesar. Potrebno je trdo trenirati še naprej."

Damjan Novaković, trener Rogaške: "Praktično skozi celotno tekmo s Heliosom smo bili boljši nasprotnik in z izjemo nekaj minut v prvi četrtini igrali odlično obrambo. Čestitke igralcem in hvala publiki za odlično podporo s tribun."

Gašper Okorn, trener Heliosa Suns: "Čestitke gostiteljem za zasluženo zmago. Tekma je bila odločena v drugi četrtini, ko smo doživeli pravi polom, razpad sistema. Težko rečem, da je vzrok to, da mi ne bi bili motivirani in željni uspeha. Enostavno smo v določenih trenutkih delovali povsem nebogljeno. Vzdušje v moštvu ni tako slabo kot so rezultati. Smo v rezultatski krizi in v takšnem trenutku je najlažje dvigniti roke od vsega. Moramo narediti vse, da se potegnemo ven iz te luknje."

Igor Kešelj, trener Šenčurja Gorenjske gradbene družbe: "Kot sem napovedal pred tekmo, smo izkoristili našo prednost pri širšem izboru košarkarjev, tokrat je na parket stopilo vseh 12. Z veliko tenzijo v obrambi smo nasprotnike prisilili, da so dosegli le 63 točk, kar je zadostovalo za zmago. Čestitke igralcem za borbenost in disciplinirano igro skozi celotno tekmo."

Predrag Milović, trener Zlatoroga Laško: "Zmagala je precej boljša ekipa. Tekmo smo izgubili že v prvem polčasu, ko smo zgrešili najmanj 10 povsem neoviranih metov. Ekipi nimam kaj zameriti, poznala se ji je utrujenost od evropske tekme. Fantje so odigrali v okviru svojih moči, a zgrešili precej odprtih metov."

#LigaNovaKBM