Članek
Laščani in Portorožani začenjajo leto 2016
Objavljeno Jan 06, 2016
V tem tednu se košarkarji v Ligi Telemach vračajo na parket. Uvodna tekma 10. kola bo pripadla moštvoma Zlatoroga in Portoroža. Primorci bodo v Laškem gostovali to sredo, ob 20. uri. Tekmo bo moč spremljati tudi preko spletnega prenosa na kzs.si. 0410_pipan_ales

Preostala srečanja sledijo v soboto. Elektra pričakuje Helios Sunse, Hopsi škofjeloški LTH Castings, Rogaška pa bo gostovala pri Lastovki.

Liga Telemach, 10. krog, 6.1. Zlatorog - Portorož (20.00)

Aleš Pipan, trener Zlatoroga Laško: "V klubu si vsi skupaj želimo novo leto začeti z zmago. Portorož je ekipa, ki jo je potrebno spoštovati. Primorska zasedba je sestavljena iz mešanice izkušenih ter mladih košarkarjev. Mi moramo razmišljati le o sebi in svoji igri. Verjamem, da se bodo fantje odzvali na pravi način ter da bo zmaga ostala doma."

Konstantin Subotić, trener Portoroža: "Zlatorog je v izjemni formi, tako da je zdaj situacija drugačna, kot je bila na začetku sezone. Pred nami je zahtevno gostovanje, na katerem bo potrebno misliti predvsem na svojo igro." 9.1. Elektra - Helios (19.00) Hopsi - LTH Castings (19.00) Lastovka - Rogaška (19.30)

#LigaNovaKBM