Članek
Objavljeno May 24, 2016
  • Poimenovanje ene od aktivnosti na kampu: Sberbankov dan odbojke na mivki – Na kampu se nam pridružijo Sberbankovi zaposleni, ki odigrajo tekmo s Tinetom in ekipo. Pridružita se nam lahko tudi sestri Fabjan, ki predstavita svoje izkušnje igranja odbojke na mivki. Pripravi se zanimive štafetne igre na mivki – zmagovalci prejmejo simbolične nagrade Sberbanka (bidoni, kapice sester Fabjan). Sledi večerno druženje s Tinetom in ekipo.
  • (NAGRADNA IGRA_FACEBOOK) – Tine izvede servis, ki se ga izmeri z merilcem hitrosti. Sledilci morajo ugotoviti kako hiter servis je izvedel Tine. Po koncu glasovanja se objavi celoten posnetek. Tine servira z zavezanimi očmi. Sledilci morajo ugotoviti koliko od 10 žog bo Tine spravil v servisno polje. Po koncu glasovanja se objavi celoten posnetek.
  • Osnovne odbojkarske prvine s Tinetom Urnautom Posnamejo se fotografije ali video posnetki, v katerih Tine predstavi osvnovne odbojkarske prvine (servis, sprejem, podaja, blokiranje), nato pa pri vsaki prvi poda še po en namig, kako še izboljšati prvine med samo igro.