Članek
VIDEO: Prvak okrepil vrste Portoroža
Objavljeno Sep 14, 2019

Portorož se je v lanski sezoni znašel na robu izpada v 3. SKL, v prihajajoči sezoni pa bo imel na voljo ekipo, s katero bi se lahko boril kar za sam vrh 2. SKL in s tem morda tudi za povratek med elito. Kot zadnji je vrste kluba z Obale okrepil Nejc Zupan.

Če se Plama pur ne bi odločila, da izstopi iz 2. SKL in se raje preizkusi v nižjem rangu tekmovanja, bi letos ljubitelji košarke v Portorožu spremljali tekme 3. SKL. A Bistričani so se odločili kot so se (držimo pesti, da so se pravilno), Portorožani pa bodo ponujeno poizkušali zagrabiti z obema rokama. Trener moštva bo tudi v prihajajoči sezoni Igor Kešelj, ki je v Portorož prišel v začetku koledarskega leta 2019. Da bodo Primorci izjemno nevarni prav vsakemu tekmecu v 2. SKL, je še bolj postalo jasno ob prihodu Nejca Zupana (202 cm, 1996), ki po besedah Primorcev velja za zadnjo okrepitev pred pričetkom nove sezone.

Zupan je v zadnjih dveh sezonah s Koper Primorsko osvojil ogromno lovorik. Postal je državni prvak, 2-kratni pokalni prvak, s Koper Primorsko pa je osvojil tudi superpokal in 2. ABA ligo. Pred Zupanom so v moštvu potrdili prihod oz. obstanek Aleksa Cvetičanina, Žige Bahorja, Marka Jovanovića, Eneja Miklavčiča, Tea Klepača, Alena Katonarja, Adina Kavgiča, Luke Krmaca, Denija Hodžiča, Marka Karana, Sebastjana Borseta, Stefana Tovilovića in Alekse Kojadinovića, edinega tujca v ekipi.
#NižjeSlovenskeLige