Članek
"Garam in tako bo do konca EP"
Objavljeno Aug 05, 2015

Na zadnji priptavljalni tekmi košarkarske reprezentance se je kljub porazu izkazal Alen Omić. "Dajem vse od sebe," pravi center.

Med svetlimi izjemami na zadnji pripravljalni tekmi Slovenije, ki je proti Avstraliji klonila z 51:66, je bil Alen Omić. Ta je v svojo statistiko vpisal 15 točk in 12 skokov. "Sem zadovoljen, a Alena se ne sme preveč hvaliti," je v smehu po tekmi dejal selektor slovenske izbrane vrste Jure Zdovc.

"Jure je super trener, vsi vemo, kaj zahteva od igralcev. Že lani sem bil del reprezentance, zato sem po prihodu iz ZDA dobro vedel, kaj želi od mene. Treniram in igram na način, ki si ga želi, dajem vse od sebe. Garam in tako bo do konca evropskega prvenstva," je dejal center slovenske reprezentance, ki je bil zadovoljen s svojo predstavo, precej manj pa mu je bil všeč poraz proti košarkarjem iz Oceanije. "To tekmo bo hitro treba pozabiti, čaka nas že turnir v Latviji. Moramo izboljšati svojo igro. Morda smo nekoliko utrujeni, a to nam ne sme biti izgovor," je dejal Omić.

Beri dalje...