Članek
"Na ledu delujemo dosti bolje"
Objavljeno Aug 26, 2015

Nekaj več kot dva tedna ločita hokejiste v ligi Ebel od začetka sezone. Pri edinem slovenskem udeležencu tekmovanja so v zadnjih tednih sestavljali ekipo, tudi s tujimi okrepitvami, danes pa so se novi igralci, med njimi tudi slovenski reprezentant Andrej Tavželj, predstavili v Ljubljani.

Na predstavitvi je sicer manjkal predsednik Marko Popovič, ki v ozadju vodi reševanje kluba. Ljubljanska ekipa se je znašla v nezavidljivem položaju. Pred dnevi pa je okrožno sodišče v Ljubljani izdalo sklep o potrditvi poenostavljene prisilne poravnave, tako da se bodo v klubu zdaj lotili načrta za finančno prestrukturiranje.

Tako so na predstavitvi, na kateri so se v klubu tudi pohvalili, da so v prvih desetih dneh prodali tudi že 94 letnih vstopnic, bolj posvetili tekmovalnemu delu. Sedmi sili so se predstavili Kanadčani Olivier RoyStefan Chaput in Guillaume Desbiens, Avstrijec Roland Kaspitz, pa tudi slovenski reprezentančni branilec Andrej Tavželj, ki je poleti sprva treniral pri zmajih, potem pa tudi sklenil pogodbo.

Beri dalje...