Članek
Manca Košir: "Soočiti se s strahovi je zdravilno“
Objavljeno Sep 18, 2015

Sredini večeri na TVS bodo v znamenju pogovorne oddaje Čas za Manco Košir, v katerih bo voditeljica razpirala občutljive teme v družbi.

Oddaja Čas za Manco Košir bo prvič na sporedu v sredo, 30. septembra, ob 20.30 na 2. programu Televizije Slovenija. V večernih pogovorih bo gostiteljica Manca Košir z gostoma pletla niti življenja o stvareh, ki nas bistveno določajo – družina, ljubezen, smrt, strahovi, upanje, zdravje, bolezen, … S svojo odločnostjo, ljubeznijo do sočloveka, duhovno naravo in odprtostjo bo razpirala občutljive teme v družbi, se dotikala tabujev in stereotipov, o njih govorila sproščeno ter z gledalci delila svoje dolgoletne izkušnje in spoznanja o bivanjski modrosti.

Voditeljica Manca Košir pa dodaja: "Ena od oddaj bo posvečena strahu, saj nas je vse bolj in bolj strah, vse več je tesnobe v teh časih. Soočiti se s strahovi je zdravilno, zato bo naša oddaja nežno zdravilce za dušo in srce." ter še razkriva, zakaj je sprejela ta izziv: "Rada sem med ljudmi, z ljudmi in za ljudi. Taka je moja narava. Rada komuniciram z ljudmi na najrazličnejših področjih in se na ta način največ naučim. Saj poznate moj moto, ki me vodi že vse odraslo življenje: Učim se, torej sem."

Beri dalje...