Članek
after Vegas, baby!
Objavljeno Nov 28, 2014

"What happened in Vegas, stays in Vegas.."

Vegas je bila ODLICNA izkusnja! Se vecja je PO Vegasu! Zivljenje se obrne v drugo smer, stvari gledas z drugimi ocmi... Po eni strani me vlece nazaj; ce si drznes, lahko uspes! Ogromno ljudi se odloci za USA, ker le ponuja nekaj, kar je pri nas moc komplicirano. Vsaj jaz imam tak obcutek.

Kaj pa, ce me moje srce vara? Kaj lahko zgubim? Kaj lahko pridobim?

Kakor Petra Skarje opisuje USA v svoji knjigi " Ameriski milionarji so spregovorili.." - pades enkrat, se poberes..pades drugic, se poberes...skoraj ti uspe, zopet pades, se poberes...in na koncu dosezes tisto, kar zelis! Pot je vse prej kot lahka, vendar drugega v zivljenju ne preostane! 

V dezeli kranjskih klobas in cvicka je to sramota,posmehovanje..ob uspehu pa nevoscljivost, dvom v sposobnost posameznika. Ze sprememba sluzbe, razmerja, okolja naleti na oviro, ker so le navajeni na dolgoletno stagniranje na enem mestu, vztrajanje v zavozenih zvezah ( da bo druzina ja skupaj..kaj bodo pa ljudje dejali!)

Skratka, po Vegasu je cas za NOVI Vegas! Drugo leto definitivno, z Anglijo vred, novi obiski, novi poleti..nove dogodivscine!

Novi ljudje, nove ljubezni, spoznanja, znanje in nacin zivljenja, kjer gledas na svojo rit primarno. Konec koncev, kaj ti pomaga zivljenje, v katerem postopas, ce nisi SRECEN?

Richard Branson bi dwjal:" Screw it! Just DO it!"