Objavljeno Jun 01, 2015
Sadna solata s tofujevo kremo
Priprava:
Oprano in očiščeno sadje narežemo. Damo ga v stekleno skledo, dodamo limonin sok in sladkor. Sadje nekoliko časa pustimo, da se marinira, nato ga dekorativno naložimo na krožnik in prelijemo s tofujevo kremo. Tofu krema: Tofu, sojino mleko, med in vanili sladkor zmiksamo s paličnim mešalnikom. Omako dekorativno prelijemo po mariniranem sadju.
Čas priprave: 20 minut
Oprano in očiščeno sadje narežemo. Damo ga v stekleno skledo, dodamo limonin sok in sladkor. Sadje nekoliko časa pustimo, da se marinira, nato ga dekorativno naložimo na krožnik in prelijemo s tofujevo kremo. Tofu krema: Tofu, sojino mleko, med in vanili sladkor zmiksamo s paličnim mešalnikom. Omako dekorativno prelijemo po mariniranem sadju.
Čas priprave: 20 minut
Sestavine:
40 dag jagod
40 dag hrušk
40 dag jabolk
2 oranži
2 kivija
sesekljana pistacija
sok 1/2 limone
Tofu krema:
10 dag rjavega sladkorja
20 dag tofuja
1 dcl sojinega mleka
2 žlici medu
vanili sladkor
40 dag jagod
40 dag hrušk
40 dag jabolk
2 oranži
2 kivija
sesekljana pistacija
sok 1/2 limone
Tofu krema:
10 dag rjavega sladkorja
20 dag tofuja
1 dcl sojinega mleka
2 žlici medu
vanili sladkor
Jun 01, 2015