Članek
Predsedniške volitve …
Objavljeno Sep 11, 2022

Spoštovani,

Zakaj menim, da je ga. Sabina Senčar, dr.med. ustrezna kandidatka na bližnjih volitvah za predsednico/predsednika Slovenije?

Sabina Senčar, dr.med. vsa leta njene zdravniške dejavnosti aktivno brani interese/dobrobit bolnic in bolnikov ter strokovno neodvisno, znanstveno utemeljeno, moralno-etično zdravstveno dejavnost (brez osebnih interesov kariernih zdravnikov, interesov farmacije,…).

Ga. Sabina Senčar, dr.med. se je odločila za kandidaturo na predsedniških volitvah:

– da bi slovenske državljanke/državljane opozorila na družbeno škodljivo neznanstveno birokratsko enoumje, ki ga po svetu povzroča privatizirana Svetovna zdravstvena organizacija WHO v času “pandemije” Covid-19.

– da bi vzpodbujala/omogočila nepristranske/necenzurirane strokovne in družbene razprave o medicinskih, ekonomskih, družbenih in političnih dilemah, ki bodo politiki olajšale optimalne odločitve glede udejanjanja slovenskih nacionalnih interesov.

Sabina Senčar je agilna članica Iniciative slovenskih zdravnikov ISZ (>100 zdravnic in zdravnikov).

ISZ (slovenskizdravniki.si) v času koronske krize na osnovi raziskav in mnenj neodvisnih, svetovno najbolj kompetentnih strokovnjakov nasprotuje medijski in strokovni cenzuri kritičnih mnenj/strokovnjakov, škodljivim ukrepom in omejevanju temeljih človekovih pravic in svoboščin.

Za razliko od drugih kandidatov za predsednico/predsednika RS, bo zdravnica Sabina Senčar, dr.med. najbolj kompetentno /kredibilno zagovarjala/zahtevala striktno spoštovanje določb Ženevske deklaracije, Hipokratove zaprisege, Helsinške deklaracije, slovenske Ustave in Zakona o pacientovih pravicah ter nasprotovala predvidenim/napovedanim možnim obveznim ali pogojevanim/neprostovoljnim odmerkom slabo preizkušenih eksperimentalnih substanc (“cepiv”) zoper Covid-19.

Podpiram/želim/predlagam in Vas naprošam, da na Upravni enoti s svojim podpisom podprete go. Sabino Senčar, dr.med. kot kandidatko za predsednico Slovenije.
Hvala

mag. Vladimir Pirnat, dr.med.
spec.int.med. in dipl.psiholog.

—————————————————-

PRILOGA 1:

1. Podprimo kandidaturo dr. Sabine Senčar na predsedniških volitvah

Dragi vsi,

po zatišju ob zbiranju podpisov podpore za razpis referenduma proti ZNB-D zopet potrebujemo vašo pomoč. Glede na dejstvo, da naša stališča niso dovolj slišana, še manj pa dovolj upoštevana, želimo, da je naš glas v predsedniški kampanji močan in jasen. Zato vas vljudno prosimo, da na najbližji Upravni enoti podpišete obrazec podpore za kandidaturo dr. Sabine Senčar na predsedniških volitvah. Overjen in podpisan obrazec pošljete na: Juna, Vilharjev podhod 10, 1000 Ljubljana

V Združenju za naravni razvoj otrok bomo podprli dr. Sabino Senčar, ker je v času najhujše tiranije jasno in glasno povedala svoje stališče in se postavila za naše otroke. Vsak zdravnik, ki se zoperstavi močnemu enoglasnemu zboru zagovornikov enega pogleda, potrebuje izjemno notranjo moč in izjemen pogum. Zato menimo, da si s svojim delovanjem, s katerim daje na kocko vse, tudi svoj poklic in poslanstvo, to našo podporo zasluži.

Poudarjamo: oddan podpis podpore dr. Sabini Senčar ni glas na volitvah. Dovolj oddanih glasov šele omogoči sodelovanje v volilni kampanji.

Vnaprej hvala.

Ekipa Združenja za naravni razvoj otrok

———————————————————-

PRILOGA 2:

Sabina Senčar, dr.med. (predstavitev):

https://youtu.be/PoRdSgphQq8

———————————————————-

PRILOGA 3:

Prof.dr. Roger Hodkinson, dr.med.:

https://odysee.com/@Jean-Phil:0/Roger-Hodkinson-12.02.2022:9?r=FSiaU4T8fpdcV596P8uzH8qutS2fA5rT

———————————————————-

Dopis je poslan 08.09.2022 na SAZU