Članek
ZA ZUNANJO MINISTRICO OČITNO SLOVENIJA KOT SUVERENA DRŽAVA NE OBSTAJA - ALI JO JE SLOVENSKI NAROD POOBLASTIL, DA V NJEGOVEM IMENU TO JAVNO GOVORI ...
Objavljeno Jan 22, 2023

Če minister za zunanje zadeve neke države javno poziva in zahteva od suverenih držav spoštovanje mednarodnih pravil 'svetovnega reda', lahko to pomeni le, da zanj ustava in zakoni lastne države niso najvišji pravni akti te države in njenih ljudi.

Pomeni tudi, da priznava, da predstavniki ljudstva, ki so bili izvoljeni na demokratičnih volitvah, nimajo prave moči, ampak o ljudeh te države odloča nekdo, ki ga v tej državi ni nikoli nihče volil.

Priznava, da so vsi člani vlade (vključno z njegovim/njenim položajem) tam zato, da izvajajo naloge (naročila), ki jih od nekoga prejmejo, ne pa da zastopajo voljo in interese ljudi, ki so jih izvolili in katerih denar upravljajo – tako ljudje ne sprašujejo in nimajo možnosti upravljati s svojim denarjem.

Takšne države niso ne demokratične ne suverene in prebivalci teh držav so prepuščeni na milost in nemilost nekomu, ki ga zanimajo samo lastni interesi.

Takšnih družb je bilo v zgodovini veliko, pod različnimi imeni, ampak cilj jim je bil isti – gospodarji in sužnji.

Zanimivo bo spremljati, če bodo imeli kaj za povedati (še vedno) uradne inštitucije te države kot so Predsednik, Premier, Državno tožilstvo ...

========= Prispevek 1 =========

(Vir: https://www.zerohedge.com/geopolitical/davos-foreign-minister-slovenia-demands-nations-respect-rules-world-order)

Davos: Slovenska zunanja ministrica od narodov zahteva "spoštovanje pravil svetovnega reda"

Fotografija Tylerja Durdena
avtor Tyler Durden
Sobota, 21. januar 2023 - 12.35

Zunanja ministrica Slovenije Tanja Fajon svojo podvrženost globalistični agendi nakazuje z izjavo (ali zahtevo), da morajo suvereni narodi »spoštovati« mednarodna pravila »svetovnega reda«. 

Fajonova je vodja Socialnih demokratov, ki je del Stranke evropskih socialistov, in nekdanja evropska poslanka iz Slovenije.

Fajonova je bila predvidena za razpravo o "globalni razdrobljenosti", ki se zdi glavna tema dogodka leta 2023. 

Globalisti so na več panelih namignili na svoje frustracije nad nacionalnimi vladami, ki se odmikajo od ključnih agend WEF, vključno z globalnim odzivom na pandemijo, vojno v Ukrajini in podnebnimi spremembami. 

Fajonova je v današnjem tvitu pozvala tudi k večji vključitvi več korporativnih akterjev in ne samo vlad v pobude WEF.

Ton Davosa je bil do zdaj izrazito mračen, številni prisotni so objokovali rezultate globalnih pandemičnih ukrepov in pomanjkanje poenotenja glede podnebnih sprememb. Česar ne omenjajo, vsaj ne neposredno, je, da je velik del tega posledica množičnega javnega odpora v mnogih regijah. Zdi se, da je establišment v letu 2022 postavljal domneve o svojem napredku, ki pa se niso uresničile. 

========= Prispevek 2 =========

Še ena objava in komentar (Vir: https://vk.com/wall634994546_19555)

(To je Tanja Fajon, ki je poročevalka Evropske unije za Balkan. Je 'objektivna' in pod nadzorom Davosa. Čim prej iz objema EU

Čim prej in to v galopu)