Članek
ZAKAJ VLADO SLOVENIJE (NE)ZANIMA LJUDSTVO SLOVENIJE? (1)
Objavljeno Nov 10, 2023

Dejstva:

  • Vsi se strinjajo, da so zadnje volitve bile regularne.

  • Izvoljenci na volitvah so uradni predstavniki ljudstva Slovenije.

  • Stroške Vlade (in ostalih javnih uslužbencev) krijejo volivci (ljudstvo)

  • Vlada je prisegla, da bo delala v prid ljudstva

  • Po veljavni Ustavi in Zakonodaji RS, Vlada Slovenije je samostojen in najvišji državni organ RS torej, samostojno deluje in NE izvršuje tuje naloge

  • ...

Če je temu tako, ZAKAJ VLADO RS (NE)ZANIMA TISTO, KAR ZANIMA LJUDSTVO SLOVENIJE:

Kako je možno, da NEIZVOLJEN PREDSTAVNIK RS V SZO lahko V IMENU SLOVENSKIH DRŽAVLJANOV glasuje po lastni presoji o zadevah, ki neposredno vplivajo na prihodnost Slovenije in njenih državljanov, ne da bi Vlada, ali kdo drug, obvestila javnost za kaj gre in kakšne so možne posledice. Posebej, ko gre za organizacijo, ki je več kot 66 % financirana s strani privatnega kapitala ("Bill & Melinda Gates Foundation", GAVI Alliance (večinski lastnik je "Bill & Melinda Gates Foundation"), Rotary International, ...).

Vlada Slovenije (kot tudi druge države članice SZO) ima pravico, da v 18. mesecih zavrne odločitve SZO, kar pomeni, da do 24. novembra 2023 Vlada RS, premier, predsednik države ... imajo možnost, da uradno zavrnejo odločitve sprejete 24.05.2022 na generalni skupščini SZO.

Če kdorkoli od navedenih tega ne ve, potem ne zna opravljati posla, ki mu je dodeljen. Če ve(do), potem je vprašanje zakaj njihovi delodajalci (ljudstvo Slovenije) niso o tem obveščeni in ni odprta javna razprava, ker gre za zadeve, ki vplivajo NA VSE prebivalce Slovenije. Če pa so dobili nalogo, da to ne zavrnejo, naj povedo od koga so je dobili in zakaj jo morajo upoštevati, če je Slovenija samostojna in neodvisna država.

Za kaj gre in kaj o tem mislijo nekateri EU poslanci in priznani znanstveniki, ki so govorili v EU parlamentu: