Članek
ZAKAJ VLADO SLOVENIJE (NE)ZANIMA LJUDSTVO SLOVENIJE? (3)
Objavljeno Nov 14, 2023

Dejstva:

  • Vsi se strinjajo, da so zadnje volitve bile regularne.

  • Izvoljenci na volitvah so uradni predstavniki ljudstva Slovenije.

  • Stroške Vlade (in ostalih javnih uslužbencev) krijejo volivci (ljudstvo)

  • Vlada je prisegla, da bo delala v prid ljudstva

  • Po veljavni Ustavi in Zakonodaji RS, Vlada Slovenije je samostojen in najvišji državni organ RS torej, samostojno deluje in NE izvršuje tuje naloge

  • ...

Če je temu tako, ZAKAJ VLADO RS (NE)ZANIMA TISTO, KAR ZANIMA LJUDSTVO SLOVENIJE:

Država Slovenija je, kot vsaka samostojna in neodvisna država, pravno urejena država z lastno Ustavo, Zakoni (kazenski, prekrškovni, obligacijski ...) ter vsebuje organe in inštitucije, ki naj bi skrbele za upoštevanje le-teh. Torej, ljudstvo Slovenije ("... V Sloveniji ima oblast ljudstvo. Državljanke in državljani jo izvršujejo neposredno in z volitvami, po načelu delitve oblasti na zakonodajno, izvršilno in sodno ..." - Ustava RS, 3.člen) bi pričakovalo, da se sprožijo procesi zoper vse, ki niso delali/ne delajo v dobrobit državljanov Slovenije. Od Vlade in ustreznih inštitucij RS se pričakuje, da BREZ IZJEME sprožijo procese zoper vse tiste, ki so z lastnim dejanjem ali ne-dejanjem povzročili škodo ali, celo, ogrozili življenja državljanov RS.

Če vodilni v RS tega ne ve(do), potem ne zna(jo) opravljati posla, ki mu(jim) je dodeljen. Če ve(do), potem je vprašanje zakaj njihovi delodajalci (ljudstvo Slovenije) niso obveščeni ali so se začeli procesi ali ne. Če so, proti komu, če pa niso, zakaj ne, ker gre za zadeve, ki vplivajo NA VSE prebivalce Slovenije. Če pa so dobili nalogo, da tega ne naredijo, naj povedo od koga so jo dobili in zakaj jo morajo upoštevati, če je Slovenija samostojna in neodvisna država.

Nekatere povezave:

--------------------------------

Slovenski prispevki:

Vsi prispevki (10) na https://rumble.com/user/blazfilipic

--------------------------------