Članek
ZAKAJ VLADO SLOVENIJE (NE)ZANIMA LJUDSTVO SLOVENIJE? (2)
Objavljeno Nov 14, 2023

Dejstva:

Vsi se strinjajo, da so zadnje volitve bile regularne.

Izvoljenci na volitvah so uradni predstavniki ljudstva Slovenije.

Stroške Vlade (in ostalih javnih uslužbencev) krijejo volivci (ljudstvo)

Vlada je prisegla, da bo delala v prid ljudstva

Po veljavni Ustavi in Zakonodaji RS, Vlada Slovenije je samostojen in najvišji državni organ RS torej, samostojno deluje in NE izvršuje tuje naloge

...

Če je temu tako, ZAKAJ VLADO RS (NE)ZANIMA TISTO, KAR ZANIMA LJUDSTVO SLOVENIJE:

Ali je povečana smrtnost slovenskega ljudstva nepomembnega značaja za Vlado RS, premierja, predsednico države ...?

Po podatkih uradnih statističnih inštitucij v svetu je v skoraj vseh državah zabeležena večja umrljivost po Covid cepljenju. Tudi za Slovenijo se najdejo podatki (celo v bazi OECD-a)

Zakaj nobeden od vodilnih organov Republike Slovenije ni obvestl javnost, sprožil preiskave ali vsaj odgovoril na javna pisma za katera večina prebivalcev Slovenije sploh ne ve (noben uradni medij jih ni objavil). Nekateri prispevki so celo blokirani (umaknjeni).

Če vodilni v RS tega ne ve(do), potem ne zna opravljati posla, ki mu je dodeljen. Če ve(do), potem je vprašanje zakaj njihovi delodajalci (ljudstvo Slovenije) niso o tem obveščeni in ni odprta preiskava, ker gre za zadeve, ki vplivajo NA VSE prebivalce Slovenije. Če pa so dobili nalogo, da to ne naredijo, naj povedo od koga so jo dobili in zakaj jo morajo upoštevati, če je Slovenija samostojna in neodvisna država.

Nekatere povezave na informacije in javna pisma:

Podatki za Slovenijo za prvih 49 tednov 2022 (nekdo bi lahko postavil vprašanje kdo je pošiljal podatke OECD-ju).

Vir: OECD Celoten prispevek: https://delinaprej.eu/index.php/2023/01/14/dokumenti-vlade-in-pfizerja-razkrivajo-agendo-gatesa-schwaba-za-depopulacijo-cepiva-proti-kovidu-se-uporabljajo-za-mnozicno-smrt-in-nadzor-nad-prebivalstvom/