Članek
ZAKAJ VLADO RS (NE)ZANIMA LJUDSTVO SLOVENIJE: (4)
Objavljeno Nov 20, 2023

Dejstva:

  • Vsi se strinjajo, da so zadnje volitve bile regularne.

  • Izvoljenci na volitvah so uradni predstavniki ljudstva Slovenije.

  • Stroške Vlade (in ostalih javnih uslužbencev) krijejo volivci (ljudstvo)

  • Vlada je prisegla, da bo delala v prid ljudstva

  • Po veljavni Ustavi in Zakonodaji RS, Vlada Slovenije je samostojen in najvišji državni organ RS torej, samostojno deluje in NE izvršuje tuje naloge

  • ...

Če je temu tako, ZAKAJ VLADO RS (NE)ZANIMA TISTO, KAR ZANIMA LJUDSTVO SLOVENIJE:

Ali je to, kar vdihuje slovensko ljudstvo, nepomembnega značaja za Vlado RS, premierja, predsednico države ...?

Skoraj vsak dan smo priče čudnih "dekoracij" na nebu nad Slovenijo. Vse več je dokazil in priznanj, da to niso samo kondenzacijske sledi avionskih motorjev, ampak nekaj drugega.

Zakaj nobeden od vodilnih organov Republike Slovenije ni obvestil javnosti ali sprožil preiskave (vsaj ne javno) za kaj pri tem gre. Če nič drugega, če so to kondenzacijske sledi, kako je možno, da se zadržujejo celo dobro uro, ne da bi izginile (neki novi termodinamični zakoni?)? Če je to kondenzacija zaradi avionskih motorjev, kako je možno, da avion še vedno leti, ko nenadoma sled izgine (človek bi pričakoval, da avion pade, če motorji ne delajo)? Če pa niso kondenzacijske sled, kaj potem to je? Kaj neki celotno ljudstvo Slovenije vdihuje? Kdo je to dovolil? Po čigavem ukazu? Vsaj predsednica države, ki bi se po poklicu morala razumeti na pravo, regulative, zakone ..., bi morala navesti pravno podlago za takšne prelete v slovenskem zračnem prostoru.

Če vodilni v RS tega ne ve(do), potem ne zna(jo) opravljati posla, ki mu(jim) je dodeljen. Če ve(do), potem je vprašanje, zakaj njihovi delodajalci (ljudstvo Slovenije) niso o tem obveščeni in ni odprta preiskava, ker gre za zadeve, ki vplivajo NA VSE prebivalce Slovenije. Če pa so dobili nalogo, da to ne naredijo, naj povedo od koga so jo dobili in zakaj jo morajo upoštevati, če je Slovenija samostojna in neodvisna država.

Nekatere povezave:

https://vk.com/id662367577?w=wall662367577_127%2Fall


Hrvaška:


Španjolska