Članek
In kaj o tem mislijo naši poslanci v Evropskem parlamentu?

Vsi politiki, ki so podpirali kampanje cepljenja proti covidu, bi morali odgovarjati za svoje laži in goljufije, pravi evropski poslanec

Objavljeno Nov 28, 2023

Avtor Rhoda Wilson, 23. November 2023

4. oktobra so Marcel de Graaff (evropski poslanec FVD), Joachim Kuhs (evropski poslanec AfD) in šest drugih poslancev Evropskega parlamenta napisali pismo Evropski agenciji za zdravila (»EMA«), v katerem so jih prosili, naj pojasnijo več težav, ugotovljenih pri injekcijah proti covidu. . [1]

"Te težave so bile tako velike, da smo EMA prosili, naj umakne dovoljenje za promet," je dejal gospod de Graaf.

EMA se je odzvala in poslanci Evropskega parlamenta so v torek pripravili tiskovno konferenco, da bi pojasnili šokantna priznanja, ki jih je podala EMA.

V pismu evropskih poslancev, poslanem EMA 4. oktobra, je navedeno:

Spodaj podpisani poslanci Evropskega parlamenta želimo izraziti svojo globoko zaskrbljenost glede varnosti in neučinkovitosti cepiv proti COVID-19 in verjamemo, da je nujno treba sprejeti takojšnje in odločne ukrepe.

Zato zahtevamo neposredno prekinitev dovoljenj za promet naslednjih cepiv proti COVID-19:

- Pogojno dovoljenje za promet Pfizer (Comirnaty) z dne 21. decembra 2020.
- Pogojno dovoljenje za promet z zdravilom Moderna (Spikevax) z dne 6. januarja 2021.
- Podaljšanje dovoljenja za promet z zdravilom Pfizer (Comirnaty-tozinameran) z dne 31. avgusta 2023.
- Podaljšanje dovoljenja za promet z zdravilom Moderna (Spikevax-elasomeran) z dne 15. septembra 2023.

V tem pismu želimo zagotoviti celovito, čeprav ne izčrpno, utemeljitev za našo nujno prošnjo.

Diskurz o cepivih proti covidu-19 je zaznamoval zaskrbljujoč porast prijavljenih stranskih učinkov in, kar je presenetljivo, pojavila so se celo zaskrbljujoča poročila o presežni umrljivosti. Vse to se je odvijalo pod tančico neupravičene skrivnosti.

Zahteva za neposredni začasni odvzem dovoljenj za promet, 2. oktober 2023

Utemeljitev za odvzem dovoljenj za promet z injekcijami covid, kot je navedeno v pismu, je bila:

1. Cepiva, ki niso odobrena za nadzor prenosa. Ta cepiva so bila odobrena samo za aktivno imunizacijo. Kot taka bi jih smeli dajati samo ljudem, ki želijo osebno zaščito – niso odobrena za zmanjšanje prenosa ali stopnje okužbe (nadzor prenosa), kljub temu, da jih farmacevtska podjetja, politiki in zdravstveni delavci promovirajo zaradi njihovega potenciala za nadzor prenosa.

2. Klinična preskušanja za XBB.15 so se začela šele pred kratkim in bodo predvidoma zaključena leta 2024.

3. Pravila za odobritev gensko spremenjenih organizmov (GSO) so izjemno stroga, saj lahko močno vplivajo na ljudi in okolje. Vendar je bila na hitro uvedena nova uredba, ki je začela veljati 18. julija 2020. Ta uredba se nanaša na izvajanje kliničnih preskušanj zdravil, namenjenih za uporabo v humani medicini, ki vsebujejo ali so sestavljena iz gensko spremenjenih organizmov in so namenjena zdravljenju ali preprečevanju koronavirusne bolezni (covid-19). Vendar poročilo, objavljeno oktobra 2022, kaže, da je ta uredba nična, ker ne temelji na pravilni pravni podlagi.

4. Cepiva, ki ne izpolnjujejo standardov kakovosti, ne smejo dobiti dovoljenja za promet. Pomanjkljivosti v kakovosti cepiv, ki so bile navedene v pismu, so bile: cepiva so škodljiva; pomanjkanje terapevtske učinkovitosti in nesprejemljiva tveganja neželenih učinkov; pomanjkanje prijavljenih kvalitativnih in kvantitativnih lastnosti; predloženi dokumenti so napačni; vložki ne izpolnjujejo zahtev; in kršitev dobre proizvodne prakse.

18. oktobra je EMA odgovorila. Da bi razširili informacije iz odgovora EMA so g. de Graaff , g. Kuhs, farmakolog Willem Engel , statistik Max Schmeling [2] in zdravnica Vibeke Manniche [2] v torek organizirali tiskovno konferenco.

"Ta odgovor [od EMA] vsebuje šokantna dejstva," je dejal gospod de Graaf na tiskovni konferenci.

S tem, da injekcije covid niso bile odobrene za nadzor prenosa, je EMA potrdila, da so imeli evropski poslanci prav. »Resnično imate prav, ko poudarjate, da cepiva proti covidu-19 niso bila odobrena za preprečevanje prenosa z ene osebe na drugo. Indikacije so samo za zaščito cepljenih posameznikov,” je zapisala EMA .

"To je uničujoče za vlade, ki so povsod zaokrožile s sporočilom, da to počnete [cepljenje] za nekoga drugega," je dejal gospod de Graaf.

Ne samo, da EMA ni odobrila cepiv proti vsem okužbam, ampak je šla še dlje in priznala, da nimajo podatkov o prenosljivosti. "Emina poročila o oceni avtorizacije cepiv ugotavljajo pomanjkanje podatkov o prenosljivosti," je zapisala EMA.

»Z drugimi besedami,« je dejal g. de Graaf, »cepiva niso bila namenjena preprečevanju okužb in sploh ni bilo podatkov, ki bi utemeljevali, da cepiva pomagajo proti okužbam. Pravzaprav EMA navaja, da izpostavljenost virusu poveča možnost okužb tudi pri cepljenih.«

"Množične vladne kampanje za cepljenje, da bi zaščitili svoje starše, svoje sosede, šibkejše v družbi, niso bile le nedovoljene, ampak tudi popolnoma nesmiselne in niso temeljile na dejstvih."

Na žalost je še huje, je dejal gospod de Graaf. EMA je tudi izjavila, da je treba "vse informacije o varnosti natančno pretehtati, preden dajemo ali priporočimo cepljenje."

»Torej bi smeli dobiti priporočilo za cepljenje šele potem, ko je zdravnik ugotovil, da je to v vašem primeru smiselno,« je pojasnil gospod de Graaf.

»In ker nihče, mlajši od 60 let, ni imel možnosti resnih zapletov zaradi koronavirusa, ne bi smel biti cepljen nihče [brez izjeme], mlajši od 60 let. Torej so bile športne dvorane, polne cepiv [cepilcev], popolnoma v nasprotju z uporabo, za katero je EMA cepiva [dovolila].«

In to še ni vse. Postane še slabše, je dejal gospod de Graaf.

"Glede na to, da je bil cepljen velik delež splošne populacije, pričakujemo številna poročila o boleznih, ki so se pojavile ob ali kmalu po cepljenju," je zapisala EMA.

"To pomeni, da je treba pritožbe prijaviti zlasti v prvem obdobju takoj po cepljenju," je dejal gospod de Graaf. Toda "vlada je podprla politiko, po kateri se o teh pritožbah ne poroča [v] prvih 14 dneh po cepljenju, ker bi cepivo potrebovalo 10 do 14 dni, da bi postalo učinkovito."

»Vse pritožbe v tem obdobju so bile [zabeležene] kot [zaradi] koronavirusa. In to ni samo goljufija, ampak je [je] namerno ogrozilo življenja ljudi.

»In še enkrat vas spominjam, da se borimo z velikansko tako imenovano nepojasnjeno presežno smrtnostjo.

»Skratka, te informacije EMA so uničujoče za razvito politiko cepljenja [nizozemskega premierja Marka]
Rutteja in [nekdanjega podpredsednika vlade Huga] de Jongeja … [Vlada] je našim državljanom vsilila cepiva z lažmi, prikrivanjem stranskih učinkov in tako ogrozilo zdravje vseh, ki so vzeli takšno cepivo.

»Kampanje cepljenja je treba čim prej ustaviti – preprosto ni varno in ne izpolnjuje zahtev, ki jih je postavila EMA. Vlada in vse politične stranke, ki so to podpirale, pa bi morale odgovarjati za svoje laži in prevare.”

Zgoraj smo zabeležili samo pripombe g. de Graafa, vendar si je vredno ogledati celotno tiskovno konferenco spodaj. Začne se z izjavo g. de Graafa v nizozemščini (s samodejno ustvarjenimi angleškimi podnapisi na YouTubu) in se nato nadaljuje v angleščini.

Tiskovna konferenca o pismu EMA, Forum za demokracijo v Evropskem parlamentu, 21. november 2023 (30 minut)
Opombe:
[1] Voor Waarheid je objavil časovnico dogodkov, ki so privedli do tiskovne konference v torek.
[2] Marca 2023 sta bila Schemling in Manniche dva od treh avtorjev pisma z naslovom 'Od serije odvisna varnost cepiva BNT162b2 mRNA proti COVID-19', ki je bilo objavljeno v European Journal of Clinical Investigation .

----- Konec prispevka -----

Vir: https://expose-news.com/2023/11/23/all-politicians-that-supported-covid/

Tiskovna konferenca (Rumble):

Dokumenti:

Pismo (zahtevek) EU poslancev EMA-i

Odgovor EMA

Torej, nekdo bi (se) zdaj lahko vprašal:

  • ali slovenski EU poslanci sploh vedo za to in, če vedo, kakšno je njihovo mnenje ali pač niso za to (dovolj) plačani s strani davkoplačevalcev iz EU

  • ali so Vlada in premier RS seznanjeni s tem in, če so, ali so zahtevali poročilo/pojasnilo od slovenskih EU poslancev glede na to, da, med ostalimi, gre tudi za zdravlje ljudstva RS

  • ali medije v RS ne zanimajo informacije iz EU parlamenta posebej, če se nanašajo na zdravje ljudstva RS

  • ...