Članek
NE V MOJEM IMENU
Objavljeno Jul 30, 2024

Nataša Pirc Musar ali kdorkoli drug niti približno nimate pravice podpisovati kakršnega koli varnostnega sporazuma z Ukrajino ali katero koli drugo državo.


Nimate pravice igrati se z življenji nas in naših otrok.


Podpis takega ali podobnega sporazuma je zavestna IZDAJA domovine, ogrožanje in žrtvovanje nedolžnih.
Nataša Pirc Musar Robert Golob, Državni zbor DRS in Vlada Republike Slovenije niste pridobili konsenza državljanov Republike Slovenije, da se pogovarjate, dogovarjate in, bog ne daj, sklepate izdajalske varnostne sporazume z državo Ukrajino. Ali s katerokoli drugo državo.


Ne bom več komentirala na vaših spletnih straneh, kjer imate le veliko podporo Ukrajincev, ki so v Sloveniji in jim naša država preko slovenskega režima omogoča dober status, namesto da bi bili v svoji državi na fronti. Komentatorji so lahko tudi v Ukrajini in so deležni milijonskih zneskov v denarju in materialu. Našega denarja.
Ob tem, ko se vdinjate tujcem, se jim klanjate in ponižujete s tem domovino, ste pozabili na stotine in tisoče Slovencev, ki živijo iz rok v usta. Obrnili ste se stran od ljudi, ki bi jim morali služiti, in dajete naš denar tujcem, ki ga porabljajo za ubijanje, korupcijo in izsiljevanje po zgledu nacistov.


Slovenija ni totalitaristična država (vsaj formalno), zato
ZAHTEVAM, DA SE VARNOSTNI SPORAZUM Z DRŽAVO UKRAJINO TAKOJ OBJAVI IN OMOGOČI JAVNO RAZPRAVO.

Nataša Pirc Musar prisegli ste, da boste delovali v dobro ljudi. Vseh Slovencev. Očitno je vaša prisega laž, zavajanje in izdaja.


Potrebno je ljudem in vam osvežiti spomin, koliko podpore volivcev ste sploh imeli na zadnjih volitvah.
Izvolilo vas je 483.812 volivcev od 1.694.379, kar je 28, 55 odstotkov vseh volilnih upravičencev. To je nekoliko več kot ENA ČETRTINA vseh volivcev.
Ni vas volilo 1.210.567 volivcev, to je 71,45 odstotka vseh volivcev (skoraj TRI ČETRTINE).

In vi si dovolite v imenu vseh Slovencev podpisovati izdajalske sporazume?

Zato, NIMATE PRAVICE, da podpisujete varnostni sporazum s komerkoli in s tem ogrožate Slovenijo, brez, da bi vprašali nas, ljudi.
Vsako tako in podobno ravnanje proti volji ljudi, je IZDAJA.

Vir: