Članek
SRBIJA JE PRODANA? SLOVENIJA ... ?
Objavljeno Mar 27, 2023


Poglejte ta video. Lahko zamenjate "Srbija" ter "Aleksandar (A.) Vučić" z -...


Ali bomo Slovenci KONČNO dojeli, da nikogar ne briga Slovenija, kaj šele Slovenci in njihovi otroci, vnuki, ...

Če sami ne poskrbimo zase in za naše družine, nobeden ne bo.

Nehajmo se kregati med sabo in delati nekaj nasprotnega samo zaradi tega, ker je nekdo, ki ga ne maramo, nekaj povedal, morda (celo) koristnega. Nimamo več tega "luksuza", da rečemo "nočem", ker mislimo, da on/ona "misli samo na svojo korist (rit)". V videu je gospod zelo enostavno pojasnil kako VSI lahko ostanemo na ulici.

Še enkrat: V S I

Naredite vsaj tisto, kar lahko (pa nič ne košta):

Zahtevajte redno detajlno poročanje o stanju slovenskega (NAŠEGA) dolga - kolikšen je dolg, zakaj, kdo se je v našem imenu (in s kakšnimi pooblastili) zadolžil. TO JE NAŠ DENAR! Člani vlade MORAJO delati za NAS, ne pa mi za njih. Člane vlade plačujemo MI, ne pa oni nas in so NAM DOLŽNI polagati račune, ne pa mi njim.

Zahtevajte spremembo Ustave RS vsaj kot je že predlagano (ali https://www.svobodni.si/nova-pobuda-za-spremembo-ustave-republike-slovenije/), da omejimo ljudi, ki sedijo v državnem zboru (ki celo ne dovolijo, da se jim naredi zdravniški pregled kot nam ostalim, ki bi pokazal ali so sposobni za opravljanje dela), da odločajo o naši usodi. Oni so izvoljeni, da bi delali za naše dobro, NE PA, DA ODLOČAJO O NAŠI USODI ali, da IZVRŠUJEJO TUJE NALOGE.

Raziskujte in širite pomembne informacije ter ne razmišljajte "mene to ne prizadeva", "meni je dobro, kaj me briga za ostale", "bom poskrbel zase, kaj bo za mano - me ne zanima", "če mi plačajo, kaj me briga za narod (ovce - se opravičujemo ovcam)" ...

ČE SAMI NE POSKRBIMO ZASE, NOBEDEN NE BO!

SREČNO.