Članek
Vse Slovenke, ki so se slekle za Playboy, klikni na povezavo in poglej več...
Objavljeno Sep 30, 2013

In to še ni vse...

Izšla je nova zbirateljska številka revije Playboy, ki smo jo tokrat pripravili z bogato 3D-vsebino, katere vrhunec je vsekakor čudovita štajerska lepotica Manja Dobrilovič. Ob pomoči Boudoir Dreams (www.boudoirdreams.si), luksuznega stimulanta za igrivo seksualno izkušnjo zanj in zanjo, je ovekovečena na kar enajstih (11) 3D-straneh in ekskluzivni 3D-'duplerici', dodali pa smo še osem strani njenih fotografij v klasični 2D-tehniki.

Jao, sem res za staro šaro. A zdaj so že v 3D Playboy izdali?  Moraš imeti doma 3D printer da si narediš doma Manjo? :)

Pa še en vic, če se vam ne odpre v 3D...

Janezek je imel v šoli same enke, zato ga je oče pošteno premikastil, tako da je bil ves v modricah. Naslednji dan je učiteljica Janezka vprašala, zakaj je ves v modricah, in ta ji je povedal, da ga je oče pretepel zaradi slabih ocen. Učiteljica je Janezku rekla, naj reče očetu, naj se oglasi pri njej na razgovor. Oče naslednji dan res pride v šolo in učiteljica mu reče: "Gospod, ne smete vašega sina pretepati zaradi slabih ocen, poskusite to urediti na bolj lep, pedagoški način." Oče si to razlaga po svoje in ko pride iz sestanka z učiteljico domov, gre naravnost v Janezkovo sobo in ga vpraša: "Janezek, a ti včasih prižgeš tudi kakšno cigareto?"
"Seveda, oče."
"Katere pa kadiš?"
"Najcenejše, Filter 57, Morava."
"Izvoli, Janezek, kupi si Marlboro."
Naslednji dan pride oče spet k Janezku v sobo in ga vpraša: "Janezek, pa ti kdaj pa kdaj kaj spiješ?"
"Seveda, oče."
"Kaj pa piješ, Janezek?"
"Najcenejše, kakšen vinjak, vecchio."
"Izvoli, Janezek, kupi si whisky."
Spet naslednji dan pride oče v Janezkovo sobo in ga vpraša: "Janezek, pa ti kdaj pogledaš kakšno revijo za odrasle?"
"Seveda, oče."
"Kaj pa gledaš?"
"Najcenejše, revijo Kaj, Start."
"Izvoli Janezek, kupi si Playboy."
Naslednji dan pride oče spet v Janezkovo sobo. Janezek ima pred seboj steklenico whiskyja, v ustih cigareto Marlboro v rokah pa Playboy. Z zanimanjem pogleda očeta in mu reče: "Oče, poglej kakšne lepotice, le kdo neki hodi spat s takimi lepotičkami?"
Oče pogleda Janezka in mu mirno odgovori: "Odličnjaki, sinko, odličnjaki."

PJ

Financiranje posojilo denarja za rešitev finančne težave (borut.martin@gmail.com) zdravo Prosim vas, da stik s tem radodarni in iskreni Gospod, ki je dopustil, da opravi svoj projekt in plačati svoj dolgov, kar me posojilo v višini 50.000 €. Objavim to sporočilo, ker je naredil dobro in želim, da se boste koristi za tiste, ki so v stiski. Vsepovsod je svoj email: borut.martin@gmail.com