Članek
6. dan gladovne stavke, 14.06. 2014
Objavljeno Jun 14, 2014

Ponoči, iz petka na soboto kraval, razbijanje steklenic, divjanje avtomobilov, kričanje, spal nisem skoraj nič. Mimo pride pet nadobudnežev - mladcev, ki govorijo bolj neslovensko. Zaradi dežja sem bil  zabarikaradiran pot polivinil, ko eden zagleda moj dežnik in pravi: "ta dežnik bom jaz vzel, me ne briga čigav je" ... in še jaz proti njemu ko vstanem izpod polivinila in vzkliknem: "nič ne boste vi vzeli". Tip je odskočil, kot ga bi ga udarila elektrika. 

Zjutraj ob 07.30 me tišči na vodo, a lokal na vogalu, kjer mi nudijo gostoljubje se odpre šele ob 08.00. Se vrnem k bivaku in opravim v plastenko, ki jo potem spraznim v kanal. 

Čez dan pa obisk za obiskom, ko rečem, te ljudi pošilja Bog. Z vsemi se pogovarjamo, kako in kaj narediti, da bo Slovenija po odhodu okupatorja rajala teden dni, potem pa gremo postavit vse nazaj, da bo kot iz škatlice. Odgovor je zelo preprost. Delovanje, sodelovanje in ukrepanje za Osvoboditev, Očiščenje in Preporod. Tako kot delujete doma, ljudje. Še posebej, ko gre kaj narobe. 

Kdor hoče bo iskal rešitve, kdor noče nič storiti, bo poiskal na stotine izgovorov. Če nič ne storite, tvegate, da pademo vsi skupaj v prepad. Če se borimo lahko tudi izgubimo, če se ne borimo, smo že izgubili. 

Ko naredi vsak svoje delo, kot mu veleva srce, verjemite, bomo Slovenijo  v nekaj letih postavljeno na novih temeljih, zgradili v zelo uspešno, vsestransko močno evropsko državo uspešnih in zadovoljnih ljudi. Vse pogoje, kljub temu, da so nas skorajda spravili že na kolena, imamo!

Zaupajte gibanju OPS, srčnim ljudem v njem, ki že delujemo, meni vedno, ker vas nikoli in nikdar ne bomo prevarali. Seveda pa ste vljudno vabljeni, da se pridružite tudi vi, ker se v teh dneh množično dogaja, da bomo skupaj ZEDINJENI vse lažje vlekli ta voz ven iz blata.

Vsi dosedanji politiki in "novi", ki so jih polni mediji so ključni del problema in pravzaprav rakasta tvorba, zažrta v narodovo telo, ki jo je nujno izrezati, če hočemo naprej. 

Hvala za sodelovanje

Ladislav Troha

Strahu pred nasiljem, ki grozi vsem živim bitjem, se človek osvobodi, ko premaga samega sebe! (Goethe)

http://www.publishwall.si/vlatka/post/104622/milan-kucan-javno-te-pozivam

Je res, Ladislav. se ti pridružujem v tvojih mislih. Bog naj te ima še naprej rad in naj te zaščiti pred vsako golaznijo, ki ti želi streči pred življenjem. Predvsem zaradi NAS VSEH, KI SI ŽELIMO ŽIVETI ČLOVEKU DOSTOJNEGA ŽIVLJENJA! Bom javno pozvala Kućana, da se opredeli, kaj misli? In koliko mu je vredno človeško življenje....