Članek
18. dan gladovne stavke, 26.06. 2014 - NOV KULTURNI VEČER ODSLEJ VSAK VEČER OB 19 URI
Objavljeno Jun 27, 2014

18. dan gladovne stavke – NOV KULTURNI VEČER »SLOVENIJA, MOJA DOMOVINA, ENA IN EDINA«, ODSLEJ VSAK VEČER OB 19. URI

Ponoči je nehalo liti, po dveh dneh deževja je to pravo olajšanje. In ker za vsakim dežjem pride sonce, je sonce posijalo tudi v Lubi-Ani. Naredil sem pravo razstavo z dvema velikima plahtama PVC folije, da se je sušila, zraven pa še osebne stvari, ki jih je celo v potovalni torbi zalilo. Verjamem, da tudi za Slovenijo posije sonce, saj deževje traja že predolgo let.

Počutje je kakršno je, ponoči se mi kdaj posuši ustna votlina in ustnice, da nekaj časa sploh ne morem nič. Potem si postrežem z vodo in vse to navlažim, pa spravim jezik v pogon. Veliko lažje bi bilo, ko bi imel kdaj prej kakšen trening s stradanjem, pa nisem nikoli v preteklosti počel kaj takega več kot pet dni.

Na novo spoznavam samega sebe tudi po tej plati. Opažam, da potrebujem neprimerno manj spanja kot prej, ko sem jedel. Ko se zbudim, se zbudim in nisem več zaspan. Si napolnim akumulatorje kot tale moj notesnik. Samo prazni se prehitro, ker je baterija že precej iztrošena.

Očitno vladni uslužbenci uživajo na zasluženem počitku, saj vlada (kar se njihovih premikov po Gregorčičevi tiče) pravo mrtvilo. Majske počitnice, ki niso bile kratke, so že davno mimo in treba je izkoristiti vsak prosti dan, da se ga podaljša v počitnice.

Denarja pa tudi ne manjka, saj so dobili regres. Če je vse to na kredit, ki ga bodo vračali še otroci naših otrok, pa nikogar ne skrbi. Razen tiste, ki se zavedajo, da tole ne bo šlo v nedogled. Kaj pa zlato fiskalno pravilo, ki ga je bilo treba na vrat na nos vpisati v ustavo, ko je bilo bolj pomembno poseči v 90. člen Ustave RS, s katerim so onemogočili ljudem že tako slabši dostop do referenduma???

Se spomnite, ko je iz zapora »pobegnila« gospa tovoriš-ica Hilda Tovšak in je cela Slovenija gledala, s spodbudo medijskih trobil, kam je pobegnila, medtem pa je kar 86 poslank in poslancev od 90-ih uničilo 90. člen Ustave RS, s čimer so posegli v neposredno odločanje ljudstva??!?? Postavili so tudi kvorum, kar se tiče referendumske udeležbe, na 40%. Le zakaj si ga ne postavijo za volitve, ko vsi skupaj pripeljejo nanje zgolj samo svoje privilegirance?!?!


Preberite, kaj smo o tem pisali na OPS, ko se je začel zločin nad Ustavo RS:
Se sploh zavedate, kaj pomeni oblastniški poseg v 90.člen Ustave???
http://www.gibanje-ops.com/dejavnosti-gibanja-ops/drugacna-politika/402-se-sploha-zvedate-kaj-pomeni-oblastniki-poseg-v-90len-ustave

Hvala vsem, ki ste držali besedo in ste prišli na 2. kulturni večer, veseli me to, da vas je vse več, ki vam ni vseeno in se zavedate, da je prišel čas, ko ne smemo več sedeti križem rok, ampak je čas za delovanje, sodelovanje in ukrepanje za Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije.

FANTJE, DOL SE USEDIMO IN ŠE DEKLETA IN ŽENE S SEBOJ PRIPELJITE!

Kot rečeno, sklicujemo večere zdaj vsak večer, na katerih se bo poleg pesmi slišala tudi jasna beseda o aktualnih dogodkih in seveda vse tisto, o čemer bi se morali že davno pogovarjati na RTV SLO in v drugih medijih. Sporočali vam bomo, kaj bo kakšen večer osrednja tema pogovora. Prinesite si kaj za pod zadnjico in veliko dobre volje.

Pa res ne čakajte, da vas bodo mediji vabili, naj pridete, ker vas ne bodo. Saj se tisti, ki jih imajo na povodcu, močno bojijo jasne in poštene besede, ki je - ponavljam - najmočnejše orožje slovenskega naroda. Zaradi tega, ker so jo naši predniki gojili in negovali, smo Slovenci ostali in obstali.

Nekaj utrinkov z drugega večera, SLOVENIJA MOJA DOMOVINA, ENA IN EDINA si poglejte v nadaljevanju. Pričakujemo vas, da se pridružite in izrazite svoj talent z recitacijo, pesmijo z igranjem na instrument.

Današnji kulturni večer bo prežet z eno zelo znano magično krilatico, ki jo ima večina ljudi v Sloveniji in na ustih, ko mnogi zamahnete in rečete, ah, mene politika ne zanima. Se zavedate, kako veseli so nekateri, ker vas je takih tako veliko? Zakaj to želijo, bomo skušati razjasniti danes.

FANTJE, DOL SE USEDIMO IN ŠE DEKLETA TER ŽENE POVABITE ZRAVEN.

VSTOPNINE NI!

2015 zlato fiskalno pravilo in spet padec vlade...pa spet trojka ipd...

Ladislav, imaš prav!! Ti pa povem eno zgodbo: človek je imel osla in ga je učil stradati. Da zanj ne bi porabil hrane. Po 40tih dneh, ko se je osel naučil živeti brez hrane, je krepnil. Si ti želiš enake usode? Kaj bomo imeli od tebe, če te ne bomo imeli? Ni boljšega naćina, da poveš kaj misliš? Malo o tem razmisli. P.S. Če je to tvoja usoda, jo sprejmi, nadaljuj. A če misliš, da lahko pomagaš ljudem, najdi drugačno pot. Ta že ni prava. Vsaj jaz mislim tako.