Članek
28. dan gladovne stavke, DOMOVINA KLIČE – SPLOŠNA MOBILIZACIJA – ZADNJI POZIV!
Objavljeno Jul 07, 2014

28. dan gladovne stavke, DOMOVINA KLIČE – SPLOŠNA MOBILIZACIJA – ZADNJI POZIV!

So morda zahteve zgoraj tudi vaše zahetve? Ni čas, da narodnim VELEIZDAJALCEM izstavimo račun za njihovo 23 let trajajočo požrtijo? Enkrat mora nekdo plačati račun in sporočam jim besede Shakespear-a, ki je nekoč dejal, da se vsako noro veseljačenje tudi vedno noro konča.


Pišem, torej sem. Tudi veliko bolje sem se že počutil v življenju.

Si predstavljate, da bi se resnično zgodila vojna? Pa recimo s sosedi Hrvati? Država bi nam moškim do recimo 55 let poslala pozive in nihče ne bi smel tega poziva odkloniti. Kaj imamo pa danes, če ne vojno? Sicer še ne z orožjem, ker nas okupatorji in domači kvizlingi obdelujejo na druge načine. Nas in naše družine uničujejo z enormnimi dajatvami, uničili so nam delovna mesta, tisti, ki jih imajo, pa so mizerno plačani. Oropani smo premoženja, prezadolžili so nas in nas še hočejo zadolžiti, ko je že vsem jasno, da tudi 80% najetih posojil izpuhti iz te države. To za vas ni roparski pohod prav tak, ki se je zgodil že leta 1941 s strani različnih plenilcev, fašistov, nacistov, boljševikov in komunistov?

Zdaj, ko kupujejo vse, kar je narod ustvaril dobrega za bagatelo, ker so eni že uničili, razvrednotili, da bi globalisti poceni pokupili, se dogaja zadnje dejanje spodkopavanja suverenosti našega slovenskega naroda. Še vedno ne razumete, da gre tukaj od leta 1990 za vojno, v kateri okupatorji nimajo nobenega odpora. Ljudje mirno podlegate udbo-komunistični propagandi, ki ustvarjajo lažno javno mnenje s svojimi plačanci tudi kar se tiče izjav in komentarjev, da tako pač je in je to povsem normalen proces lastninjenja, saj ko kupi tujec, potem ta dobro gospodari in se za nas domorodce obeta cejenje mleka in medu.

Tudi taki tuji lastniki obstajajo, ki se zavedajo, kdaj bodo delavci zadovoljni, a v večini so tujci in domači špekulativni kapitalisti, ki postavijo pogoje v podjetju, da delavec niti na wc ne upa, ker se boji, da bo izgubil službo. Ne manjka veliko, ko bodo za hrbti delavcev stali nadzorniki z biči in bodo bičali vsakogar, ki ne bo delal v smer doseganja norme. Sicer pa je zunaj tovarne na 100 tisoče brezposelnih, ki v vrstah čakajo na zavodih, da dobijo delo. Kakšno delo, sploh ni tako važno, saj je človek rad v ritmu hoje na delo in iz dela. To imamo vsi več ali manj v krvi.

Če sem malce poreden, lahko rečem samo, še naprej dajte mir v tovarnah, naj vam še naprej nastavijo kvazi sindikaliste, da jih boste še naprej mastno plačevali, oni pa se bodo na požrtijah pogajali z delodajalci in oblastjo, da bi vam izborili še slabše pogoje dela, ko boste kmalu delali za pest riža. Vsi med sabo kregani se boste požrli za to, ker bo nekdo dobil dve pesti te dobrote, ko eni sploh nimajo že ničesar. Pa dajte no, saj ste ljudje, menda ne boste dovolili, da drva sekajo na vas, vi pa za voljo, ker imate kredit za avto in morda tudi za stanovanje, prenašate prav vse, kar si tipi, ki niso imeli nikoli poslovne ideje, pač pa so plenili, izmislijo, da bi vas še bolj zasužnjili!!! VSTANITE IN JIM PREREŽITE KRAVATE!

Kapitalizem oziroma tržna ekonomija bi lahko bila v Sloveniji tudi povsem sprejemljiva. Le malce je treba pomisliti, ker zdaj, kot sem že v enem od blogov povedal, gre za špekulativni raub kapitalizem domačih in tujih plenilcev. Zanimivo pa je to, da kreatorji takega prvinskega kapitalizma, ki so ga ustvarili, in imetniki nakradenega kapitala preko svojih lovk organizirajo proteste proti takemu izkoriščevalskemu kapitalizmu, ker je to veliko bolje zanje, kot pa da bi se protesti zgodili spontano in zares proti njim. Kako to spremeniti? Mislim, kako urediti, da bo kapitalizem sprejemljiv v naših krajih.

Seveda rabimo zmagovalne poslovne ideje. Podjetnike, ki jih bodo imeli in jih bodo hoteli uresničiti. Če bomo pametni, bomo to vsi z vsemi štirimi podpirali. Kako pa bomo drugače odpirali nova delovna mesta, če ne z novimi poslovnimi idejami? Kako, če pa po drugi strani pravimo, da bo znova nastal kapitalist, ki bo izkoriščal? Kako gre to skupaj?
Pa še to, po navadi kričijo proti kapitalu in kapitalisti tisti, ki kapitala nimajo, če do njega kasneje pridejo in ga imajo sami, pa nehajo in jim še kako sede.

Torej bo treba kaj spremeniti v naših glavah. To najprej, da ni biti premožen nič slabega, če je premoženje – kapital pridobljen na pošten način in ni bil pri tem, da je nekdo obogatel, nihče oškodovan. Je pa vprašanje, kako se počuti človek, ki je imel poslovno idejo, jo je uresničil in je na tej podlagi nakopičil materialnega bogastva, kolikor se je dalo. Vprašanje je, kaj je z njegovim duhovnim bogastvom, ki se ga ne da kupiti, srečni v življenju pa smo lahko samo takrat, ko sta obe komponenti v ravnovesju.

Zato tisti pravi kapitalisti poznajo samoomejitve, kar se tiče materialnega, saj viške ustvarjenega materialnega, katerim se zlahka odrečejo, vedno delijo z drugimi in jih vedno znova plasirajo tja, kamor je to potrebno, pa nikoli zaradi tega, da bi se s tem bahali. Na tiho in brez zvokov fanfar.

Iz tega sledi, da bi lahko v Sloveniji vzpostavili zares tisto pravo osveščeno gospodarjenje, ki v prvi vrsti ne bo škodovalo v nobenem pogledu naravi, ob tem pa bo zadovoljevalo potrebe ljudi in jih tudi osrečevalo. Podjetnike, ki imajo odlične poslovne ideje, je treba z vsemi štirimi podpreti, da jih skupaj z drugimi deležniki uresničijo. Po tem pa se dogovorimo, da se dobiček deli na tri dele.

Tisti, ki je motor podjetja in to je podjetnik s poslovno idejo, dobi zase 1/3, v razvoj podjetja je treba vsekakor vseskozi vlagati in tudi tja gre 1/3 dobička, zadnjo tretjino pa dobijo vsi, ki so dobiček ustvarjali. Ko se to naredi, tako je takoj konec govorjenja o grdem izkoriščevalskem kapitalizmu. Kaj mislite, to drži in bi se dalo tako narediti??? 1000%  sem prepričan, ampak verjemite, niti slučajno v teh razmerah, ko je Slovenija potisnjena v ta nori globalizem, ki je povsem izgubil človeški obraz, še tistega ni več, ki si ga je zgolj narisal.

Zato je nujno takoj ustaviti ta vlak, ki drvi naravnost v prepad. Globalni pobesneli kapitalizem deluje po principu uničim, pokupim lokalno, uvedem svoje globalno. Saj to menda vidite. To je ta njihova vojska, ki juriša na vsakem koraku z natisnjenim nič vrednim denarjem, kredite vam odobrijo s pripisom številk na vaš račun (virtualno), ko ne morete vrniti, pa plenijo dobrine v naravi. Ni to po vaše nadaljevaje Hitlerjanskih manir, ampak zdaj ne več z orožjem, temveč z drugačnimi sredstvi?!?

Dobremu znancu sem rekel, da je navaden trot, ko je začel natolcevati, da je res najbolje, da vse prodamo, ker bo potem tujec dobro gospodaril, ker MI tako in tako ne znamo. Seveda sem mu rekel, naj svoje podjetje proda tujcu, ker ga ima, naj pobere kupnino po možnosti čim manjšo (kot to počnejo zdaj, ko so uničili, pokradli in razvrednotili slovenski veleizdajalci, ki razprodajajo žulje naroda), pa naj se potem vpraša, kako naprej. Morda zanj in njegove bo za nekaj časa, kaj pa potem?

Seveda so veleizdajalci preko svoj medijskih trobil najprej kričali, da nič prodati narodovega, ker gre za narodov interes, da so preko svojih nameščenih kadrov izčrpavali. Zdaj, ko so izčrpali, pa kričijo, da je treba vse prodati, ker je DRŽAVA slab lastnik. Kdo pa to je država? Mi ljudje smo država in torej mi smo slab lastnik. Kakšen vpliv ste pa imeli na kadrovanje v uprave in nadzorne svete?!?

Aja, ste kar zaupali, da je to namesto vas kadrovala politika in so namesto zlatih jam naredili poslovne pokveke, iz katerih so si prej dodobra napolnili nenasiten pohlep. Če bi kadrovali tako kot marsikje v tujini, bi vsa državna, torej naša podjetja poslovala v naš ponos. Kateri kmet proda svoje najboljše krave molznice??? Noben, ki ima kaj v glavi, s čimer se trezno razmišlja.

Tudi netenje nasilja jim ni tuje, da se narodi pobijajo med sabo, ko končajo pokole in porušijo, da bi gradili znova, saj morajo vedno znova narediti prostore za nove investicije. Mislite, da je Jugoslavija razpadla kar tako sama po sebi? Financerji so zaprli dotok novega denarja, pa se je sesula sama vase, da so si s tem odprli nove trge za rast svojih ekonomij. Lokalno uničiti, pokupiti in uvesti svoje.

Zato so danes standardi in certifikati, ki jih janičarji uvedejo v lastne države, da s tem odpade vsa domača industrija. Ko vstopimo v integracije obljubljene Evrope, ni več dober kamion za prevoz goriva lokalnega proizvajalca, ker ima samo nemški ustrezen certifikat in je edino ta vnesen v standarde, ki ustrezajo EU zakonodaji.

Ne morete rezati lesa na vaši žagi, ker ta nima ustreznega certifikata, ker potem se lesa brez certifikata ne sme uporabljati za gradnjo. Mesarija, ki je kar naenkrat edina po HASP-u 100 km od vašega kraja, je edina, v kateri lahko zakoljete žival, to pa si lahko privošči samo velik kmet. Vam se to več ne splača in bolje, da rejo opustite, da bi še sami kupili svinjarijo v Leclerc-u in drugih mega nakupovalnih centrih.

Ko kupite in to jeste, pa tvegate, da zbolite za rakom ali pa ženske ne bodo mogle zanositi. Slovenija je danes smetišče Evrope. Preživimo samostojni, neodvisni in vsestransko bogati pa lahko in bomo sami in povezani brez diskriminacije z vsemi, ki si bodo to želeli.

Tole je VIZIJA, ki se že uresničuje, ste jo pozorno prebrali in se vprašali, ali želite živeti v taki državi? Ko kliknete, imate še korake, kako to uresničiti, da ne bo to nekakšna idealistična država, temveč bo naša realnost, če začnemo verjeti, da jo lahko naredimo tako in še boljšo.

SLOVENIJA, NEHAJ BITI KOKOŠ IN ZAČNI LETETI, KER SI ROJENA KOT MOGOČNA PTICA.

ZA ZAČETEK PA:

KLIC DOMOVINE - SPLOŠNA MOBILIZACIJA!


LJUBE SLOVENKE IN CENJENI SLOVENCI TER VSI OSTALI, KI ŽELITE DOBRO SLOVENIJI IN SEBI!
RAZGLAŠAMO SPLOŠNO MOBILIZACIJO VSEH ZDRAVIH SIL NA SLOVENSKEM. Če bi bilo vojno stanje, bi ne bilo nobenih izgovorov, sicer bi bili označeni za dezerterje. Domovina kliče!

POZIVAMO VSE, VZEMITE TA POZIV POVSEM RESNO, KER ČE GA NE BOSTE VZELI RESNO IN SE NE BOSTE ODZVALI, TVEGATE, DA BOSTE ŽE KMALU MOBILIZIRANI ZARES, KER NAM BODO PRIPADNIKI MEDNARODNE HUDODELSKE ZDRUŽBE IN DOMAČI VELEIZDAJALCI, KI SO NAM IZROPALI PRIHODNOST, ZANETILI VOJNO.


MOBILIZACIJA VSEH ZDRAVIH SIL - INTELEKTUALNE KRITIČNE MASE, KI ŽE POTEKA, JE NAMENJENA TEMU, DA ŠE PRAVOČASNO PREPREČIMO IN HUDODELCEM PREPREČIMO NAČRTE, DA DO RESNIČNE OBOROŽENE VOJNE SPLOH NE PRIDE.

TOREJ, ODZOVITE SE TAKOJ KLICU DOMOVINE-MOBILIZIRAJTE SE ZDAJ, DA NE BOSTE MOBILIZIRANI ZA VOJNO!
KDOR NE BO UPOŠTEVAL TEGA POZIVA IN SE NE BO V TEH DNEH ZGLASIL NA GREGORČIČEVI V LJUBLJANI OB 19.00 URI, JE DEZERTER IN TAKO ZDAJ VE, DA SODELUJE Z NARODNIMI VELEIZDAJALCI IN MEDNARODNO HUDODELSKO ZDRUŽBO, KI IMA CILJ UNIČITI IN ZASUŽNJITI SLOVENSKI NAROD!


Za Gibanje Osveščenih Prebivalcev Slovenije, Ladislav Troha, major