Članek
FDVjevka Katja Špur bo svetovalka direktorja Medameriške razvojne banke
Objavljeno Aug 06, 2014

Sploh ve tale Čufer, koliko res kvalitetnega kadra je v Sloveniji (ali v tujini in so pripravljeni vskočiti za ti dve leti)! 

Sploh ve tale Čufer, kakšen kader je predlagal? 

Sploh ve tale Čufer, kakšno sramoto dela Sloveniji, da imenuje na to mesto nekoga, ki je diplomiral na FDVju iz religij?

Saj bi predlagal, da se ga takoj odstavi tegale Čuferja, ampak bo tako ali tako kmalu dobil novo pomembnejše mesto in se ne splača drek mešati.   Res lahko samo svetujem vsem mladim, ki se trudijo študirati, da nemudoma zapustijo državo, ker v Sloveniji ni prihodnosti, neglede na to, katera stranka je trenutno na oblasti (vse so enake). 

p.s. Bančništvo je verjetn zelo simpl, en šnel kurz in bo obladala vse, ali ne...  saj luštna pa je, tako da. 

 Kariera 33-letne Katje Špur je več kot le bliskovita, poročajo v informativni oddaji 24UR. Leta 2007 je diplomirala na Fakuleteti za družbene vede. Naslov njenega zaključnega dela se je glasil "Vloga religij pri razvoju evropskih integracij". Nato je bila kratek čas namestnica generalnega sekretarja SD Uroša Jauševca, leta 2009 pa je odšla v Bruselj, kjer je bila približno dve leti asistentka evropske poslanke Tanje Fajon. A ne do konca mandata, saj se je predčasno vrnila domov in to kljub temu, da v Sloveniji ni imela redne službe.