Članek
Najuglednejši strokovnjaki izbrani
Objavljeno Nov 25, 2014

Portal Tax-Fin-Lex je na osnovi svoje mini ankete izbral najuglednejše strokovnjake naše deželice in sicer je za najuglednejšega davčnega strokovnjaka izbral Ivana Simiča, finančnega strokovnjaka Dušana Mramorja in pravnega strokovnjaka Mira Cerarja.

Koliko uporabnikov portala je sicer glasovalo in kako so sploh izvajali to zahtevno anketo, ne omenjajo, a Cerar se na svojem portalu že na veliko hvali z laskavim nazivom.

Miro Cerar je zapisal na svojem portalu tudi, da je prepričan, da zmoremo iz krize. Itak. Tudi AB je bila prepričana. In vsi prejšnji in predprejšnji. Seveda, samo malo časa potrebujejo. Itak. Aleluja. All we need is time, ali ne.

Kot enega ključnih ciljev si je zadal, da bi v Sloveniji vzpostavili delujočo pravno državo, kar po njegovem mnenju pomeni tudi bolj pravično družbo. “Seveda pa ne v treh mesecih. To je dolgoročen proces,” je dejal premier.

“Če neko stvar dolgo časa kvariš, je ne moreš popraviti zelo hitro. Zato je naš izziv danes in tukaj zelo zahteven. Verjetno bomo potrebovali več mesecev, da izidemo iz krize, ampak prepričan sem, da to zmoremo,” je dejal.