Članek
Tomaž Lovše bodoči svetovalec....
Objavljeno Nov 21, 2013

...  no ne vem, kdo ga bo najel in za koliko. Vsekakor ga nekdo bo, slovenčke bo feršlok sto posto, o tem se ne bo smelo nikjer pisati. Ker za SLO je on luser in pika. Ker je debel. No ne vem, zakaj še. Morda ker ni švaba, aja, zato, ker je bil nesramno bogat in to se za Slovenca ne spodobi. Moral se je spodobiti. To se spodobi, tako se pri nas dela.

Je pa stoposto, da bo  kmalu, kmalu rekel papa sLOVEniji, in da bodo zdravniki dobro plačani za ekspertize, zakaj mu zdravje (in čas) ne bosta dopuščala, da se še kaj oglasi v Ljubljano. 

Morda pa bi bilo bolj pametno, da bi namesto tistega miljončka varščine se z Tomažom zmenili, da bi  v zameno za prostost brezplačno svetoval naši vladi (tako kot dosedaj mislim da vsem dosedanjim). Vseakor bi si v bodoče ceneje sopsoditi denar na denarnem trgu. Kakšen klic ali dva in bi bil procent takoj nižji (pa še kaj bi bilo za črni fond). Tako pa si drugi mastijo roke nad neumneži v dolini šentflorjanski... kjer se grejo čarovniše procese "Slovenija ima šefa",

Španija je danes prodala za 3,5 milijarde evrov triletnih obveznic po 2,101 odstotka Spomnimo, Slovenija je 1,5 milijarde evrov dobila po 4,87 odstotka.

Ta brezplačna pomoč vladi bi bila na mestu, prav gotovo bi nas Tomaž spravil na zeleno vejo. Se je pa nekomu v vrhu zelo zameril, je edini Slovenski bogataš, ki je po hitrem postoku končal na Povšetovi ...