Članek
Prednosti lesene stanovanjske brunarice
Objavljeno Feb 13, 2015

Les, sekan v slovenskih gozdovih, na izbranih rastiščih in rezan po predpisanem izboru, ter sušen naravno in umetno za doseganje najboljše kvalitete · Zelo dobra bivalna klima v notranjih bivalnih prostorih, ker so za gradnjo uporabljeni izključno naravni materiali, ki dihajo. · Ekološka neoporecnost vgrajenih materialov Les je ogrodje vsakega zdravega doma, zato je zaradi svojih značilnosti med gradbenimi materiali nesporno najbolj ekološki!


				Pogled spodaj

· Bistveno manjša poraba energije za ogrevanje prostorov, lesena hiša je energijsko varčna hiša. Les je odličen toplotni in zvočni izolator, zato so lastnosti lesa zagotovo na prvem mestu med prednostmi, ki jih ponujajo leseni objekti.

· Gradnja je zelo hitra in čista v primerjavi s klasično gradnjo.

· Ob istih zunanjih gabaritih hiš tudi 10% več stanovanjske površine · Lesena hiša ima dolgo življensko dobo in je lahko varen dom tudi za več generacij. 

· Odlične gradbeno fizikalne lastnosti

· Lesena hiša je izjemno potresno varna

· Les je res gorljiv material, vendar v primerjavi z betonom in jeklom prevzame večje požarne obremenitve - kasneje popusti. To pomeni, da v primeru gorenja, lesena stavba poogleni, vročina pa se istočasno ne prenaša. 


				Pogled zgoraj			
				Notranji detalji

FEEL WOOD - FEEL GOOD !    Že od 430-500 eur/m2

Lesena hiša – dom na katerega boste ponosni! Ponosni smo na našo tradicijo gradnje lesenih hiš. Les iz naših slovenskih gozdov obdelamo s posebno ljubeznijo in spoštljivim odnosom do lesa in narave. Taka lesena hiša izžareva pozitivno energijo, ki zelo pozitivno vpliva na življenje v njej.

Če razmišljate o postavitvi lesene hiše pišite na ludvik.romsak@gmail.com
ali pokličite na 041 866 581