Članek
Od nekdaj sem sanjal o višjem in po meri narejenem zakonskem ležišču
Objavljeno Nov 06, 2015

Marsikdo tarna, da je njegova postelja prenizka, da težko vstane iz nje, da ga vse boli, ker ima prenizko posteljo, ipd. Tudi sam sem in tudi od nekdaj sem sanjal o višjem in po meri narejenem zakonskem ležišču. Rešitev sem našel v podjetju Leticia in si v njihovem prodajnem salonu sem si ogledal postelje Boxspring.

Zakaj bi izbral to ležišče? Občutek, ko zvečer ležete in spite miren ter udoben spanec in se zjutraj zbudite kot prenovljeni, popolnoma spočiti in brez vseh bolečin, ni merljiv, ampak se ga lahko izključno doživi, če je izbira postelje prava. Postelje Boxspring vam bodo razkrile to skrivnost, ki jo prinese umetnost kvalitetnega in zdravega spanja, to je umetnost, ki jo ne boste samo opazili, temveč tudi občutili. Te postelje bodo tudi vas navdušile, če ste ljubitelj višjega ležišča. Potem sem si lahko izbral tudi katerikoli barvo, tako da je izgled postelje edinstven in unikaten. Sedaj lahko spodaj celo posesam prah s sesalcem.

Zelo všeč mi je bilo tudi to, da je te postelje možno nastaviti vse do višine 60 cm, odvisno od tega, katero posteljo boste izbrali. Moja postelja je izgleda še bolj sofisticirana in še višja, kot je v resnici, ker sem jo opremil s pravo barvo po mojem okusu. Namreč celo posteljo s končno stranico, ki lahko doseže tudi 113 cm višine, kot tudi celoten posteljni okvir lahko oblečete v enako barvo ali pa različne, kar vam in vašem okusu bolj ustreza. Za konec pa še to, kljub temu, da je to ena postelja, ima dve ločeni ležišči, pri kateri je vsako ležišče prilagojeno enemu, na zunaj pa se ne vidi niti ne občuti, da sta znotraj dva jogija.