Članek
KAKO BREZ KAZNI UBITI SLOVENCA
Objavljeno Sep 29, 2014

Slovenci smo do skrajno izprijen in pokvarjen narod.

Ni nam več pomoči!

Niti ne trznemo z očesom, ko mediji blatijo nekatere posameznike, katerih- kar je še najbolj žalostno - sploh ne poznajo ne od blizu, niti z njimi niso še nikoli govorili, kaj šele, da bi se v lokalnem okolju, kjer živijo, pozanimali, ali klevete, ki jih želijo objaviti, držijo ali ne.

Na podoben način lahko novinarji uničijo življenje Slehernemu.

Ni važno, je to Ludvik, Jože, Francka, Simon ali Peter. v časopisu objaviš politiki dopadljivo laž, četudi je ta laž do skrajnosti umazana in lažnjiva,jo potem citirajo še drugi mediji.

Ko to laž ''potrdijo'' 10 x , ga ni, ki ji ne bi verjel.

Pa saj se ne bi vtikal, če gospoda Padovca ne bi poznal. Kot študent sem bil dimnikar, tako kot njegov ded. Poznal sem zgodbe o Dejanovemu očetu, ki je bil judoist. Danes sem poklical nekatere znance, ki to družino poznajo in vsi po vrsti so več kot zgroženi. Dejan je bil tudi osebni stražar pokojnega Drnovška.

Bojim se, da nimamo jajc, da bi novinarjem, ki imajo za edini cilj, da služijo pokvarjeni politiki, rekli odločni NE!

Druge rešitve preprosto- NI!

http://www.rtvslo.si/slovenija/foto-nekdanji-varnostnik-janse-in-pahorja-prijateljuje-z-neonacisti/347496#comments

Foto: Nekdanji varnostnik Janše in Pahorja prijateljuje z neonacisti?

Predsednik Pahor ne komentira zaposlenih na MNZ-ju
29. september 2014 ob 11:41,
zadnji poseg: 29. september 2014 ob 13:03
Ljubljana - MMC RTV SLO

Po navedbah Dela naj bi bil eden izmed varnostnikov, ki v okviru policijskega Centra za varnost in zaščito skrbijo za varnost državnega vrha, večkrat opažen skupaj z neonacističnimi simpatizerji.

Kot poroča Delo, je bil varnostnik Dejan Padovac, zaposlen v referatu za varovanje predsednika vlade v okviru Centra za varnost in zaščito (CVZ) v policiji in je kot tak skrbel za zaščito premierjev Boruta Pahorja in Janeza Janše, večkrat opažen s pomembnimi člani slovenskega krila neonacistične organizacije Blood and Honour (BH Slovenija). Padovac pa je zasebno sodeloval tudi na nekaterih prireditvah, ki jih je organiziral SDS.

Avtorja članka Anuška Delić in Rok Kajzer poudarjata, da v povezavi s Padovcem nista odkrila indicev o simpatizerstvu z BH-jem Slovenija, vendar pa ob njegovih poklicnih nalogah na delovnem mestu javnega uslužbenca, "ki je bil več let tako rekoč noč in dan ob rami predsednika vlade Pahorja", ne moreta mimo njegovega prijateljevanja s člani BH-ja Slovenija in delovanja v SDS-u.

Policija pa na vprašanje, ali takšne prostočasne dejavnosti ne pomenijo možnosti za krnitev integritete policije ali pa osebne in politične integritete premierja Pahorja, ni odgovorila.

Prav tako niso dali nedvoumnega odgovora na vprašanja v povezavi informacijo, da naj bi bil pri Padovcu zaradi suma povezav z žirovskimi neonacisti opravljen notranji nadzor, pri katerem naj bi bilo ugotovljeno, da gre zgolj za prijateljevanje, ki ne vpliva na opravljanje dela premierjevega varnostnika.

Policija je navedla, da je v preteklosti že preverjala podatke iz različnih virov o domnevnih povezavah policistov z domnevnimi člani skrajnih desničarskih skupin. Po teh podatkih naj bi policisti sodelovali pri urjenju članov teh skupin. Opisanih očitkov pa policija, tudi pri Padovcu, ni potrdila.

Pahor zadeve ne komentira
V kabinetu predsednika republike Boruta Pahorja, ki ga je Padovac varoval, ko je opravljal funkcijo premierja, pravijo, da Pahor ne komentira zaposlenih na MNZ-ju, ki so mu ali so mu bili dodeljeni za varovanje.

"Predsednik je prepričan, da so dodeljeni varnostniki ustrezno varnostno preverjeni, usposobljeni in zanesljivi pri izvajanju svojih nalog - enako je bilo, ko je bil v funkciji predsednika vlade – in kakršnih koli zlorab ni zaznal," so odgovorili iz Pahorjevega urada in dodali, da je Pahor ob prevzemu funkcije "prejel informacijo nekdanjega oziroma dotedanjega predsednika dr. Danila Türka glede ekstremizma".

Padovac je bil na oddelku za varovanje predsednika vlade - pozneje se je po ustanovitvi uprave za policijske specialnosti preimenoval v referat - zaposlen od 1. junija 2005 do 21. aprila 2013. V referat za varovanje oseb v okviru CVZ-ja pa je bil premeščen po tem, ko je vlado prevzela Alenka Bratušek.