Članek
Primerjava programov Cubase Pro / Artist / Elements
Objavljeno Jun 02, 2016

Primerjava programov Cubase Pro / Artist / Elements

Primerjava DAW programov Cubase Pro 8.5 / Artist 8.5 / Elements 8


Gotovo ni potrebno poudarjati, da je Steinberg Cubase najboljši in najbolj razširjen snemalni software na svetu. Postavlja standarde v industriji in z revolucionarnimi pristopi in fukncijami olajšuje delo tako v domačih kot v profesionalnih studijih.

 

V M4 music store Vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri pravega programa za vaš studio, v našem demo studiu pa lahko Cubase tudi vedno preizkusite.

Katera verzija Cubase je prava za vas in kakšne so razlike med njimi?
 

Cubase Pro
Cubase pro zgoščuje tri desetletja Steinbergovega razvoja v najboljši snemalni program na tržišču. Uporavljajo ga vrhunski svetovni producenti - za komponiranje, snemanje, editiranje in miksanje. Cubase združuje vrhunsko studijsko audio kvaliteto, intuitivno upravljanje in zbirko visoko naprednih audio in MIDI orodij. Karkoli boste snemali, orkerster, velik rock koncert ali skupino v studiu, Cubase bo vaš najboljši prijatelj v vseh pogledih.
Več o Cubase Pro in ceno si oglejte TUKAJ.
 

Cubase Artist
Idealna izbira za srednje velike projekte, primeren tako za začetnike kot izkušene glasbenike. Cubase artist ponuja široko paleto uveljavljenih orodij za editiranje in sekvenciranje in temelji na enaki osnovni tehnogiji Cubase Pro. Zaradi enostavne uporabe, brezkompromisne kvalitete, naravnih in navdihujočih zvokov in efektov, ter predvsem zaradi cenovne dostopnosti, ga uporablja ogromno glasbenikov po vsem svetu.
Več o Cubase Artist in ceno si oglejte TUKAJ.
 

Cubase Elements
Vaša vhodna vrata v svet Cubase-a. S svojimi intuitivnimi orodji za komponiranje, snemanje, editiranje in miksanje je Cubase Elements nabolj iskan začetni snemalni program. Odlična izbira za začetnike in nadebudne glasbenike, ki bi radi za nizko ceno svoje ustvarjanje profesionalno ovekovečili v svojem domačem snemalnem studiu.
Več o Cubase Elements in ceno si oglejte TUKAJ.


Da bo izbira lažja, smo za vas pripravili primerjalno tabelo vseh verzij Steinberg Cubase: