Članek
Konec naveze bratov Dragić
Objavljeno Jul 28, 2015

Brata Dragić

V športu so nenehne spremembe nekaj povsem običajnega, zato je najbolj sveža novica iz sveta košarke bila skoraj pričakovana. Iz razloga, da Miami nima več želje plačevati davka za luksuzne zadeve že dve sezoni zapored, bodo lahko privarčevali čez 4,5 milijona ameriških dolarjev. S tem pa so se tudi odločili za nenadno spremembo – poslati našega Dragića v Boston. Niso pa s tem naredili prve spremembe, pred tem so namreč v Orlando poslali še Shabazza Napiera.

Seveda so njihovi glavni razlogi za pošiljanje igralcev v druge klube predvsem strateški, saj želijo v svoj klub v naslednji sezoni sprejeti dva novinca, s katerima imajo očitno (če v druge klube pošiljajo tako dobre igralce) velike načrte. Vsem pa je tudi znano, da sta že poleti prišla v klub Amare Stoudemire in Gerald Green, tako da s spremembami igralcev več kot očitno ne skoparijo.

Kaj pa prihod Dragića v Miami? Prišel je s svojim bratom, ki je s podpisom pogodbe v njun proračun prinesel kar 90 milijonov dolarjev. Ne smemo tudi pozabiti, da je zelo uspešno igral v poletni ligi v Orlandu, kjer je deloval pod okriljem Miamija – ki pa ga je sedaj poslal drugam, da si je pustil prostor za novince. Za tiste pa, ki šport redno spremljate, ne pozabite na stave,  kjer lahko svoje napovedi delite še na bolj zanimiv način in preverite svojo srečo ter znanje!