Članek
DVD letnega koncerta Georgios in prijatelji 2015
Objavljeno Jun 01, 2016


							 

MePZ Georgios Piran                    Sašo Fajon, umetniški in strokovni vodja

Kakšna slučajnost! DVD našega letnega koncerta GEORGIOS IN PRIJATELJI 2015, je prav na Dan mladosti pripel v Piran. Med pripravami za naš lanski letni koncert je padla ideja, da dogajanje na koncertu snemamo v audio in video varianti in poskušamo zapis koncerta izdati na DVD-ju. Rečeno, storjeno! Članice in člani našega zbora so imeli priložnost ogleda posnetka v dvorani Sv.Peregrina v PKC Georgios. Sedaj pa bomo poskrbeli, da si bodo DVD lahko ogledali tudi naši gostje na letnem koncertu in še kdo, ki ga zanima kaj počnemo.

Takole pa so naš koncert opisali v februarski številki Solnega cveta:

Georgios in prijatelji napolnili piransko gledališče – Februar 2016 SOLNI CVET Stran 57

Decembrski nedeljski večer je množica Pirančank in Pirančanov preživela na letnem koncertu mešanega pevskega zbora Georgios iz Pirana. Zbor, ki pod umetniškim vodstvom Saše Fajona deluje od septembra 2012, je v nedeljo, 6. decembra 2015, s svojim nastopom navdušil do zadnjega kotička napolnjeno piransko gledališče. Kot gostje so se jim pridružili odlična pevka Štefica Stipančević – Steffy, Mladinski pihalni orkester Piran, CoMi Giuseppe Tartini Pirano, pozavnist Denis Beganovič – Kiki, kitarist Miha Cvejanov in basist Luka Mrdakovič.     Čestitke za odličen in pristen nastop!

Sedaj, ko imamo na razpolago DVD GEORGIOS IN PRIJATELJI 2015, lahko vzdušje v dvorani gledališča Tartini ponovno podoživite.

Vsi nastopajoči na našem letnem koncertu GEORGIOS IN PRIJATELJI 2015, bodo dobili svoj izvod DVD-ja,

nekaj DVD-jev pa bo možno tudi dobiti za minimalno donacijo Društvu Georgios Piran

    2 promo slide

1 promo slide