Članek
Vokalna skupina BeJazzy v Piranu
Objavljeno May 13, 2018

Piran, 5.5.2018

Vokalna skupina BeJazzy je v soboto, 5.5. nastopila v Piranu. Svoje vtise so zabeležili na fotografijah... Hvala vam za lep večer, ki ste ga pripravili s svojim nastopom!

Društvo Georgios - MePZ Georgios

Prijatelj iz Pirana, Janez Mužič me je pred časom poklical in me vprašal, če bi lahko organizirali nastop pevskega zbora iz Ljubljane v Piranu. Njegov prijatelj Jure je namreč član tega zbora in v začetku maja bodo na intenzivnih vajah pred koncertom v bližini Pirana. Vokalna skupina se imenuje BeJazzy, nekaj njenih članov pa je začelo prepevati v Perpetuum Jazzile. Seveda smo izziv sprejeli in nastop organizirali.

Feedback: Pozdravljeni, lepo je bilo v soboto v Piranu. Hvala za vse. Mi smo uživali, poslušalci pa očitno tudi in to je glavni namen. Toplo vas pozdravljam! Ksenja Pirc, umetniški vodja

Za najavo svojega koncerta so zapisali:

Z vokalno skupino BeJazzy bodite jazzy tudi vi!
Vokalna skupina BeJazzy vas bo z glasbenim dogodkom "ZEMLJA PLEŠE" zazibala v ritmu svinga, vas pobožala z džezovskimi harmonijami in s prelepimi zimzelenimi melodijami iz domače in tuje glasbene zakladnice popeljala v stare čase.
Pripravili smo atraktiven program, ki bo zanimiv za vse, tako za nove poslušalce kot našo zvesto publiko, ki bo slišala veliko novitet.
Kot plesna gosta se bosta na petje BeJazzy predstavila Vlasta Veselko in Joël Silva. Vlasta kot profesionalna plesalka in koreografinja sodobnega plesa dela kot plesalka in učiteljica tanga. Joël prihaja iz Portugalske, v iskanju znanja in izkušenj ga je pot pripeljala tudi v Ljubljano. Skupaj sodelujeta v projektu Tango Pop pod okriljem društva Tanguera.

Pevci vokalne skupine BeJazzy se z zanosom predajajo džezovskemu a cappella petju in svoje veselje in navdušenje do te zvrsti bodo na koncertu zagotovo prenesli tudi na vas, zato se pripravite na popoln užitek!

_________________________________________________________________

The »BeJazzy« vocal group is a group of singers who sing jazz and other popular music.
We perform a unique, diverse range of songs by Slovenian and foreign composers of popular music and old masters of jazz. Selection of songs is enriched with our own arrangements and our program also includes traditional songs.
We like to perform, strengthen and share passion for jazz a capella singing.

_________________________________________________________________

Fotostory Piran


							 


							  

Izpeljavo dogodka so omogočili: