Članek
Studio Zaživi - razstava
Objavljeno Nov 10, 2019

Z največjim veseljem vam predstavljam, kaj smo "uštimali" ekipa pivovarne ProtagonistBeer in Sofikleia. Gre za prvo pivo iz nove serije, poimenovane ArtBeer, ki na prav poseben način predstavlja različne umetnike. Ponosna sem, da se lahko na tej specialni razstavi prva predstavlja prav moja črtokljunka.

Celi ekipi Protagonistov se iskreno zahvaljujem tudi za popestritev včerajšnjega svečanega večera v Studio Zaživi s svojo družbo in možnostjo, da so Črtokljunko poskusili tudi obiskovalci.

Najlepše se zahvaljujem vsem, ki ste si vzeli čas za obisk.                   Andreja Jezernik

Kraljica svojega Vesolja / The Queen of her Universe

Časovni stroj / 

Time machine

Zavedanje osvobaja. / Awareness sets you free.

Če spiš, nisi buden, in če nisi buden, ne vidiš / If you sleep, you're not awake, and if you're not awake, you can't see  / www.sofikleia.com

Za nami je lep večer, v prijetni družbi smo proslavili prvo obletnico delovanja Studia Zaživi. Minila je v znamenju resnih in malo manj resnih pogovorov, obilice smeha, umetnosti in degustacije presenečenja, za katero je poskrbel ProtagonistBeer v sodelovanju s Sofikleia s sadnim pivom Črtokljunka.

Z nekaterimi smo se v studiu srečali prvič, kar naju veseli, enako vesela pa sva bila tudi starih znancev. Vsem, ki ste prišli in prispevali k svečanemu vzdušju, se iz srca zahvaljujeva in vas vabiva na 'še kdaj'.

Zdaj se vračava k delu in novim vsebinam, prav vsi pa ste vabljeni. Priložnosti za nova uporabna znanja in spoznanja bo veliko, redno se bomo srečevali ob ponedeljkih, torkih in petkih, vmes organizirali še kakšno predavanje, dogovorimo pa se lahko tudi individualno, za terapijo, svetovanje ali masažo.
Hvala in dobrodošli!

Boštjan Rančigaj in Andreja Jezernik
Studio Zaživi