Članek
Tudi Tina Maze pokazala Facebooku srednji prst!
Objavljeno Aug 18, 2014

Nekateri so se na PW pohvalili, da imajo svoj profil na FB, da imajo 2000 sledilcev.

Takim "odpiralcem profilov", ter njihovim debilnim sledilcem je DANES pokazala srednji prst celo Tina Maze.

 

Ko je pred meseci na tem forumu nek masad masad nekajkrat spljuval Facebook, ste si mnogi, bodimo iskreni, mislili: kreten, a sploh veš, koga ti napadaš. Fb je vendar institucija! Se ga je za bat. In ga za spoštovat.

 

Bom iskren, veseli me, da je do podobnih zaključkov (poneumljanje ljudi!) prišla tudi zelo znana slovenska medijska oseba. Sicer pol leta kasneje kot jaz, ampak tale njen komentar pa bo v vsakem primeru zelo odmeven. In vsekakor hudournik na moj mlin.

facebooku recite NE!

Nekateri, ogorčeni, celo šokirani zaradi Tinine izjave, očitno sploh ne bodo mogli spati, drugi bodo mrzlično iskali sanvale, dormicume in druga uspavala. Tretji pa bodo zanalašč nocoj na svoj Fb profil naložili najmanj 50 fotografij.

Ampak nič več ne bo, kot je bilo. In rating Američanom, ZDA, Facebookom, cukerbergom in ostalim likom iz "melting pota" neustavljivo PADA.

Ker imajo ljudje počasi dovolj njihovih neumnosti, njihovih strelov v lastno koleno, ter njihovih krčevitih poskusov, spuliti ljudem po svetu še nekaj denarja. Spuliti tako ali drugače...