Članek
Odlop in mir v duši
Objavljeno Aug 26, 2016

V kraju Nerezine na otoku Lošinju se preko zime, lahko pa tudi naslednje poletje oddaja manjša hiša.

Ponudba je primerna za ljudi, ki si dejansko želijo miru, ki jih hrup večjih mest (gost promet, sirene rešilnih avtomobilov, hrup na ulicah v nočnem času) moti.

Poleg tega je Mali Lošinj znan kot otok z izjemno klimo, katera zelo blagodejno deluje na ljudi, ki imajo težave z respiratornim sistemom.

Znani so tudi primeri, da so ljudje po mesecu dni bivanja na otoku popolnoma opustili jemanje tablet za znižanje krvnega tlaka, k čemur jim je pomagala izjemna klima, prevsem pa mir, ki skoraj celo leto (razen dveh mesecev turistične sezone) prevladuje na otoku.

Za morebitne deževne dni je v hiši na razpolago televizor (8 hrvaških programov), pa tudi internetni priključek.

Bivanje v mirni hiši v mirnem, manjšem kraju Nerezine na Malem Lošinju  je poleg ljudi z bolezenskimi težavami najbolj primerno za osebe, ki pripravljajo kakšen večji projekt, za pisce, pa tudi za ljudi, ki jim veliko pomeni meditacija, branje...

Seveda lahko knjige berete tudi doma, vendar pomislite, kolikokrat dnevno vam bo doma pozvonil mobilni telefon.

 Na Lošinju pa boste lahko telefon popolnoma izključili, ali pa ga imeli vključenega le eno uro dnevno in vzpostavljali zvezo le z osebami, ki jih boste izbrali vi, ostalim pa boste po vrnitvi domov lahko rekli, da tam, kjer ste bili, ni bilo signala... :)

 Fotografije, info: el. pošta   lepotni.popravki@gmail.com