Članek
Masaža
Objavljeno Nov 01, 2015

Masaža je ena izmed tehnik, ki nam pomaga sprostiti in odpraviti posamezne blokade v telesu. 

Tako kakor so včasih virtuozi z glasbenimi vilicami uglasili svoj instrument, tako lahko dober maser uglasi fizično telo v sozvočju z energetskim. Na ta način v sodelovanju z energetskimi terapijami, hitreje dosežemo ravnovesje posameznih delov. Bistveno je to, da obe tehniki podpirata ena drugo, se dopolnjujeta in pri tem sprožata reakcije, ki skrbijo za ponovno vzpostavitev ravnovesja v telesu. 

Danes poznamo različne vrste masaž, a prav vsak, ki se z masažo ukvarja dalj časa razvije svojo edinstveno tehniko, ki jo gradi in izpopolnjuje individualno z vsakim posameznikom.

Pristop, ki je celovit in prilagojen vsakemu posamezniku, odraža najvišjo možno stopnjo uglasitve na posameznikovo celoto in ima za cilj popolno ravnovesje. Seveda je odvisno od stanja posameznika, a končen cilj, je prav dobro počutje in zdravje. 

Telo naj bi bilo naše svetišče, a le redko kateri od nas ravna temu primerno. Nezdrava prehrana, nezdrav življenjski slog, slabe navade in premalo telesne aktivnosti so pravi atentat na naše telo. 

Hiter tempo življenja in slabo vzdrževanje telesa, vodita v rušenje ravnovesja, posledično pa v bolezen. 

Energetsko podprta masaža nam pomaga ponovno vzpostaviti ravnovesje tako v energetskem kot v fizičnem telesu in nas ponovno spodbudi, da začnemo sami skrbeti in vzdrževati lastno zdravo, kvalitetno in dobro počutje.

Delujem na dveh lokacijah in sicer v Ljubljani v prostorih kozmetičnega salona Ana, v okviru masažnega kluba, Telo.si in v Kranju v okviru Gratia društva.